Nissan Almera 2015-2020

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
1.6iI4101Benzin4M12 x 1.54x10050 - 50
Motor Type: 1.6iVærdi
MotorI4
Hestekræfter101
BrændstofBenzin
Antal bolte4
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål4x100
ET mål mellem50 - 50
Nissan Almera 2015-2020

Når man skal montere brugte dæk på autobilen, er det vigtigt at være opmærksom på, ikke blot at købe de første og de bedste. man skal både være obs på, hvad gummiet kan holde til, størrelsen på de fælge man vil investere i, samt hvor mange bolte der skal placeres i hjulet.

Sådan finder du de korrekte fælge

Der findes mange forskellige info på alufælge, man bør tage højde for, når man skal have brugte stålfælge til sin slæde. Med en din bil er det vigtigt at du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du handler dem.

Hastighedsgodkendelsen indikerer, hvor stærkt køretøjet har lov til at fremføres med de påsatte fælge. Det er derfor vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er støbt på dækket, ikke bliver lavere end den højeste hastighed køretøjet kan køre. Dit køretøj må altså ikke køre med højere hastighed end dækket kan tåle.Afhængigt af, hvilken motor dit køretøj har, kan der være afvigelser på, hvor stærkt den kan køre og dermed også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk bør have.

Med henblik på at få din Nissan Almera til at køre så perfekt og optimalt som det er muligt, er det derfor essentielt at, du studere data på dækkene til punkt og prikke, så du kan få sat de helt korrekte stålfælge på din bil.

Det korrekte ET mål er meget vigtigt

I visse tilfælde kan man opleve, at alufælgen på køretøjet kommer til at ramme bilens skærm kant. Det er ikke Det samme som, at stålfælgen er for stort eller for bredt, men kan være resultatet af et u-korrekt mål. målet beretter om, afstanden fra bilens yderskærm, hjulet sidder. Afhængigt af hvilken type motor din Nissan Almera har, er ET-målene også afvigende. De ligger de et sted mellem 50 - 50. Det er vigtigt, at man Følger anvisningerne, så man undgår, at alufælgen kommer til at skrabe mod yderkanten.

Krydsmål på din bil?

Krydsmålet oplyser om, afstanden mellem fra bolt til bolten på fælgen i dit hjul. På de fleste dæk er der et forskelligt antal bolte, og det er altså vigtigt, der er lige så stort antal huller i fælgen, så alufælgen kan monteres korrekt. På den her bil er krydsmålet 4x100. Her angiver 4-tallet, hvor mange bolte alufælgen har, imens 100 beretter om hvor mange mm. som er mellem to bolte placeret diagonalt.

Reperationer på en Nissan Almera 2015-2020

Nissan Almera Affjedring / støddæmpereNissan Almera AirconditionNissan Almera Anhængertræk
Nissan Almera BatteriNissan Almera BilplejeNissan Almera Bremser
Nissan Almera Dæk & hjulNissan Almera DækopbevaringNissan Almera Elektrisk arbejde
Nissan Almera FejlsøgningNissan Almera Firehjulsudmåling / Sporing af bilNissan Almera Fælge
Nissan Almera GearkasseNissan Almera KoblingNissan Almera Lak- og malerarbejde
Nissan Almera MotorNissan Almera OlieskiftNissan Almera Pladearbejde (buler m.m.)
Nissan Almera RustarbejdeNissan Almera ServiceeftersynNissan Almera Skadesarbejde
Nissan Almera Stenslag & rudeskiftNissan Almera StyretøjNissan Almera Syn & klargøring
Nissan Almera Tandrem/kædekitNissan Almera UdstødningNissan Almera Undervognsbehandling