Mitsubishi Pajero Sport 2016-2020

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
2.4 Di-DI4178Diesel6M12 x 1.56x139.733 - 38
3.0iV6207Benzin6M12 x 1.56x139.733 - 38
Motor Type: 2.4 Di-DVærdi
MotorI4
Hestekræfter178
BrændstofDiesel
Antal bolte6
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål6x139.7
ET mål mellem33 - 38
Vi anbefaler Dækbutikken.dk - Klik her
Motor Type: 3.0iVærdi
MotorV6
Hestekræfter207
BrændstofBenzin
Antal bolte6
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål6x139.7
ET mål mellem33 - 38
Mitsubishi Pajero Sport 2016-2020

For at få din bil til både at køre så perfekt og optimalt som det er muligt, er det derfor essentielt at, du undersøger data på hjulene til enhver detalje, så du kan få sat de rette stålfælge på din bil.

På den måde finder du de korrekte alufælge

Hastighedsgodkendelsen indikerer, hvor hurtigt køretøjet har lov til at fremføres med de monteret fælge. Det er dermed vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er trykt på gummiet, ikke bliver mindre end den maksimale hastighed køretøjet kan køre. Dit køretøj må altså ikke køre med højere fart end dækket er fremstillet til.Afhængigt af, hvilken motor dit køretøj har, kan der være afvigelser på, hvor stærkt den kan fremføres med og hermed også den hastighedsgodkendelse dine dæk bør have.

Der findes rigtig mange variationer på hjuldata, man alle skal tag med i beregninger, når overvejer nye stålfælge på autobilen. Med en din Mitsubishi Pajero Sport er det vigtigt at du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du handler dem.

Når man overvejer motering af brugte dæk på autobilen, bør man være opmærksom på, ikke blot at handle de første og bedste. man skal både være obs på, hvad gummiet kan udfordres til, hvilken størrelse fælge man skal investere i, og så antallet af bolte der skal placeres i hjulet.

Det korrekte ET mål er meget afgørende

I visse tilfælde kan man komme udfor, at alufælgen på automobilen kommer til at påfører køretøjets skærm kant. Det er ikke Det samme som, at fælgen ikke passer, men kan være resultatet af et u-korrekt mål. ET målet beretter om, hvor langt væk fra køretøjets skærmkant, hjulet er placeret. Afhængigt af hvilken motor typen din bil har, er ET-numrene også afvigende. De er de et sted mellem 33 - 38. Det er vigtigt, at du Følger anvisningerne, så man undgår, at dækket kommer til at rammer yderskærmen.

Hvilket krydsmål på dit køretøj?

Krydsmålet oplyser om, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i dit hjul. På de fleste alufælge er der 4-5 bolte, og det er altså vigtigt, der er lige så mange huller i stålfælgen, så dækket kan monteres korrekt. På dette køretøj hedder krydsmålet 6x139.7. Her angiver 6-tallet, hvor mange bolte hjulet har, mens 139.7 fortæller antallet af mm. som er mellem to bolte overfor hinanden.

Reperationer på en Mitsubishi Pajero Sport 2016-2020

Mitsubishi Pajero Sport Affjedring / støddæmpereMitsubishi Pajero Sport AirconditionMitsubishi Pajero Sport Anhængertræk
Mitsubishi Pajero Sport BatteriMitsubishi Pajero Sport BilplejeMitsubishi Pajero Sport Bremser
Mitsubishi Pajero Sport Dæk & hjulMitsubishi Pajero Sport DækopbevaringMitsubishi Pajero Sport Elektrisk arbejde
Mitsubishi Pajero Sport FejlsøgningMitsubishi Pajero Sport Firehjulsudmåling / Sporing af bilMitsubishi Pajero Sport Fælge
Mitsubishi Pajero Sport GearkasseMitsubishi Pajero Sport KoblingMitsubishi Pajero Sport Lak- og malerarbejde
Mitsubishi Pajero Sport MotorMitsubishi Pajero Sport OlieskiftMitsubishi Pajero Sport Pladearbejde (buler m.m.)
Mitsubishi Pajero Sport RustarbejdeMitsubishi Pajero Sport ServiceeftersynMitsubishi Pajero Sport Skadesarbejde
Mitsubishi Pajero Sport Stenslag & rudeskiftMitsubishi Pajero Sport StyretøjMitsubishi Pajero Sport Syn & klargøring
Mitsubishi Pajero Sport Tandrem/kædekitMitsubishi Pajero Sport UdstødningMitsubishi Pajero Sport Undervognsbehandling