Mitsubishi i-MiEV 2018-2020

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
EV66Diesel4M12 x 1.54x10035 - 35
Motor Type: EVVærdi
Motor
Hestekræfter66
BrændstofDiesel
Antal bolte4
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål4x100
ET mål mellem35 - 35
Mitsubishi i-MiEV 2018-2020

I forbindelse med at få din bil til at være så sikker og optimalt som muligt, er det derfor vigtigt at, du researcher hjuldataene til enhver detalje, så du kan få monteret de rette hjul på din slæde.

Når man overvejer motering af brugte fælge på sit køretøj, er det vigtigt at være obs på, ikke kun at investere i de første man finder. Her skal man både være obs på, hvad gummiet kan tåle, størrelsen på de fælge man bør handle, samt hvor mange bolte der skal placeres i hjulet.

Hvilket krydsmål på din Mitsubishi i-MiEV?

Krydsmålet angiver, målet mellem fra bolt til bolten på fælgen i din stålfælge. På mange stålfælge er der 4-5 bolte, og det er derfor vigtigt, der er lige så stort antal huller i stålfælgen, så stålfælgen kan monteres rigtigt. På Mitsubishi i-MiEV hedder krydsmålet 4x100. Her angiver 4-tallet, hvor mange bolte hjulet har, imens 100 beretter om hvor mange mm. der er mellem to bolte overfor hinanden.

Det rigtige ET mål er afgørende

Under nogle omstændigheder kan man komme udfor, at hjulet på køretøjet kommer til at skrabe mod køretøjets skærm kant. Det er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at stålfælgen er for stort eller for bredt, det kan være et resulta af et u-korrekt ET mål. målet viser, afstanden fra automobilens yderskærm, hjulet sidder. Afhængigt af den motor typen din Mitsubishi i-MiEV har, er målene også forskellige. Helt overordnet er de mellem 35 - 35. Dog er det vigtigt, at man Følger anvisningerne, så man kommer udenom, at alufælgen kommer til at berører yderkanten.

På den måde finder du de korrekte alufælge

Hastighedsgodkendelsen indikerer, hvor hurtigt bilen må fremføres med de monteret dæk. Det er derfor vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er beskrevet på gummiet, ikke er lavere end den maksimale hastighed køretøjet må køre. Dit køretøj bør altså ikke kunne køre med højere fart end dækket er fremstillet til.Afhængigt af, hvilken motor dit køretøj har, er der afvigelser på, hvor hurtigt den må køre og altså også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk skal have.

Der er mange forskellige info på hjuldæk, man alle skal tage højde for, når man skal have brugte stålfælge på sin bil. Med en din bil er det vigtigt du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du køber dem.

Reperationer på en Mitsubishi i-MiEV 2018-2020

Mitsubishi i-MiEV Affjedring / støddæmpereMitsubishi i-MiEV AirconditionMitsubishi i-MiEV Anhængertræk
Mitsubishi i-MiEV BatteriMitsubishi i-MiEV BilplejeMitsubishi i-MiEV Bremser
Mitsubishi i-MiEV Dæk & hjulMitsubishi i-MiEV DækopbevaringMitsubishi i-MiEV Elektrisk arbejde
Mitsubishi i-MiEV FejlsøgningMitsubishi i-MiEV Firehjulsudmåling / Sporing af bilMitsubishi i-MiEV Fælge
Mitsubishi i-MiEV GearkasseMitsubishi i-MiEV KoblingMitsubishi i-MiEV Lak- og malerarbejde
Mitsubishi i-MiEV MotorMitsubishi i-MiEV OlieskiftMitsubishi i-MiEV Pladearbejde (buler m.m.)
Mitsubishi i-MiEV RustarbejdeMitsubishi i-MiEV ServiceeftersynMitsubishi i-MiEV Skadesarbejde
Mitsubishi i-MiEV Stenslag & rudeskiftMitsubishi i-MiEV StyretøjMitsubishi i-MiEV Syn & klargøring
Mitsubishi i-MiEV Tandrem/kædekitMitsubishi i-MiEV UdstødningMitsubishi i-MiEV Undervognsbehandling