MG Montego 1985-1991

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
All trims0Benzin4M12 x 1.54x95.225 - 48
Motor Type: All trimsVærdi
Motor
Hestekræfter0
BrændstofBenzin
Antal bolte4
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål4x95.2
ET mål mellem25 - 48
MG Montego 1985-1991

Det korrekte ET mål er meget afgørende

I visse tilfælde kan man opleve, at alufælgen på køretøjet kommer til at ramme bilens yderskærm. Dette er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at fælgen ikke passer, men kan være et resulta af et forkert mål. ET målet viser, hvor langt væk fra automobilens skærmkant, dækket er placeret. Afhængigt af hvilken type motor din MG Montego har, er målene også forskellige. De er de mellem 25 - 48. Dog er det vigtigt, at du retter sig efter ET målet, så man kommer udenom, at fælgen kommer til at skrabe mod yderkanten.

Når man overvejer motering af brugte fælge på sin slæde, er det vigtigt at være opmærksom på, ikke kun at investere i de første man finder. man skal både være opmærksom på, hvad gummiet kan holde til, hvilken størrelse fælge man vil købe, og så hvor mange bolte der skal placeres i hjulet.

I forbindelse med at få din bil til at være så perfekt og optimalt som muligt, er det derfor vigtigt at, du researcher informationerne på dækkene til enhver detalje, således at du kan få sat de rigtige stålfælge på din slæde.

Hvilket krydsmål på din MG Montego?

Krydsmålet angiver, afstanden mellem fra bolt til bolten på fælgen i din fælge. På de fleste alufælge er der et forskelligt antal bolte, og det er altså vigtigt, der er lige så mange monteringspunkter i fælgen, så alufælgen kan påsættes rigtigt. På MG Montego et krydsmål på 4x95.2. Her angiver 4-tallet, antallet af bolte alufælgen har, mens 95.2 beretter om hvor mange mm. som er mellem bolte overfor hinanden.

På den måde opdager du de rette alufælge

Hastighedsgodkendelsen indikerer, hvor stærkt køretøjet har lov til at fremføres med de monteret hjul. Det er altså vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er støbt på dækket, ikke bliver mindre end den højeste hastighed automobilen må fremføres med. Din bil må altså ikke køre hurtigere end dækket er lavet til.Afhængigt af, hvilken motor din MG Montego har, kan der være forskel på, hvor stærkt den kan fremføres med og altså også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk skal være udstyret med.

Der findes en del variationer på hjuldata, man alle bør tag med i beregninger, når overvejer nye stålfælge til sin slæde. Med en din MG Montego er det vigtigt du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du bestiller dem.

Reperationer på en MG Montego 1985-1991

MG Montego Affjedring / støddæmpereMG Montego AirconditionMG Montego Anhængertræk
MG Montego BatteriMG Montego BilplejeMG Montego Bremser
MG Montego Dæk & hjulMG Montego DækopbevaringMG Montego Elektrisk arbejde
MG Montego FejlsøgningMG Montego Firehjulsudmåling / Sporing af bilMG Montego Fælge
MG Montego GearkasseMG Montego KoblingMG Montego Lak- og malerarbejde
MG Montego MotorMG Montego OlieskiftMG Montego Pladearbejde (buler m.m.)
MG Montego RustarbejdeMG Montego ServiceeftersynMG Montego Skadesarbejde
MG Montego Stenslag & rudeskiftMG Montego StyretøjMG Montego Syn & klargøring
MG Montego Tandrem/kædekitMG Montego UdstødningMG Montego Undervognsbehandling