MG 6 2017-2020

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
1.8iI4131Benzin5M14 x 1.55x10050 - 50
Motor Type: 1.8iVærdi
MotorI4
Hestekræfter131
BrændstofBenzin
Antal bolte5
Bolt størrelseM14 x 1.5
Krydsmål5x100
ET mål mellem50 - 50
MG 6 2017-2020

Det korrekte ET mål er meget vigtigt

I visse tilfælde kan man komme udfor, at dækket på bilen kommer til at ramme bilens skærm kant. Det er ikke Det samme som, at stålfælgen er for stort eller for bredt, men kan være resultatet af et forkert ET mål. ET målet viser, afstanden fra bilens yderskærm, fælgen er placeret. Afhængigt af hvilken type motor dit køretøj har, er ET-numrene også forskellige. De ligger de et sted mellem 50 - 50. Det er vigtigt, at du retter sig efter ET målet, så man kommer udenom, at hjulet kommer til at skrabe mod inderskærmen.

Når man bør montere brugte eller nye hjul på sin bil, skal man være opmærksom på, ikke kun at købe de første og de bedste. Her skal man både være obs på, hvad dækket kan udfordres til, hvor store fælge man vil købe, endvidere hvor mange bolte der skal være i hjulet.

Hvilket krydsmål på din MG 6?

Krydsmålet oplyser om, målet mellem fra bolt til bolten på fælgen i dit dæk. På mange stålfælge er der 4-5 bolte, og det er altså vigtigt, det samme antal monteringspunkter i fælgen, så alufælgen kan påsættes korrekt. På MG 6 et krydsmål på 5x100. Her angiver 5-tallet, hvor mange bolte alufælgen har, imens 100 beretter om hvor mange mm. der er mellem to bolte placeret diagonalt.

Sådan opdager du de rigtige fælge

Hastighedsgodkendelsen viser, hvor hurtigt automobilen må køre med de monteret fælge. Det er altså vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er støbt på gummiet, ikke bliver mindre end den højeste hastighed bilen må køre. Dit køretøj bør altså ikke køre med højere hastighed end dækket er fremstillet til.Afhængigt af, motor typen din bil har, er der forskel på, hvor hurtigt den må fremføres med og altså også den hastighedsgodkendelse dine dæk bør have.

Der findes rigtig mange variationer på data på alufælge, man bør tag med i beregninger, hvis man skal have brugte hjul til autobilen. Med en din MG 6 er det vigtigt at du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du køber dem.

For at få din MG 6 til at køre så sikker og optimalt som det er muligt, er det derfor vigtigt at, du researcher hjuldataene til punkt og prikke, så du kan få monteret de korrekte alufælge på dit køretøj.

Reperationer på en MG 6 2017-2020

MG 6 Affjedring / støddæmpereMG 6 AirconditionMG 6 Anhængertræk
MG 6 BatteriMG 6 BilplejeMG 6 Bremser
MG 6 Dæk & hjulMG 6 DækopbevaringMG 6 Elektrisk arbejde
MG 6 FejlsøgningMG 6 Firehjulsudmåling / Sporing af bilMG 6 Fælge
MG 6 GearkasseMG 6 KoblingMG 6 Lak- og malerarbejde
MG 6 MotorMG 6 OlieskiftMG 6 Pladearbejde (buler m.m.)
MG 6 RustarbejdeMG 6 ServiceeftersynMG 6 Skadesarbejde
MG 6 Stenslag & rudeskiftMG 6 StyretøjMG 6 Syn & klargøring
MG 6 Tandrem/kædekitMG 6 UdstødningMG 6 Undervognsbehandling