MG 5 2012-2020

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
1.5iI4105Benzin5M14 x 1.55x10045 - 50
Motor Type: 1.5iVærdi
MotorI4
Hestekræfter105
BrændstofBenzin
Antal bolte5
Bolt størrelseM14 x 1.5
Krydsmål5x100
ET mål mellem45 - 50
MG 5 2012-2020

Krydsmål på din MG 5?

Krydsmålet angiver, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i dit hjul. På mange dæk er der et forskelligt antal bolte, og det er altså vigtigt, det samme antal monteringspunkter i alufælgen, så dækket kan monteres korrekt. På MG 5 hedder krydsmålet 5x100. Her angiver 5-tallet, antallet af bolte stålfælgen har, imens 100 fortæller antallet af mm. som er mellem to bolte overfor hinanden.

Ved montering af brugte eller nye dæk på autobilen, er det vigtigt at være henlede opmærksomheden på, ikke kun at investere i de første og bedste. Her bør man både være obs på, hvad dækket kan udfordres til, størrelsen på de fælge man bør investere i, endvidere antallet af bolte der skal bruges i fælgen.

I forbindelse med at få din bil til både at køre så perfekt og optimalt som muligt, er det derfor vigtigt at, du researcher data på fælgene til punkt og prikke, således at du kan få monteret de helt rigtige alufælge på din slæde.

På den måde finder du de rette hjul

Der er en del forskellige info på alufælge, man alle bør tage højde for, hvis overvejer brugte alufælge på autobilen. Med en din bil er det vigtigt du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du lægger en ordre på dem.

Hastighedsgodkendelsen fortæller, hvor stærkt bilen må køre med de monteret dæk. Det er altså vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er støbt på dækket, ikke bliver lavere end den højeste hastighed køretøjet kan fremføres med. Dit køretøj må altså ikke køre med højere fart end dækket er fremstillet til.Afhængigt af, hvilken motor dit køretøj har, kan der være afvigelser på, hvor hurtigt den må køre og dermed også den hastighedsgodkendelse dine dæk burde være udstyret med.

Det rigtige ET mål er vigtigt

Under nogle omstændigheder kan man komme udfor, at alufælgen på køretøjet kommer til at skrabe mod køretøjets yderskærm. Det er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at stålfælgen ikke passer, det kan være et resulta af et forkert ET mål. målet indikerer, afstanden fra køretøjets yderskærm, fælgen sidder. Afhængigt af hvilken motor typen din MG 5 har, er ET-målene også afvigende. De ligger de et sted mellem 45 - 50. Det er vigtigt, at du Følger anvisningerne, så man undgår, at dækket kommer til at berører skærmen.

Reperationer på en MG 5 2012-2020

MG 5 Affjedring / støddæmpereMG 5 AirconditionMG 5 Anhængertræk
MG 5 BatteriMG 5 BilplejeMG 5 Bremser
MG 5 Dæk & hjulMG 5 DækopbevaringMG 5 Elektrisk arbejde
MG 5 FejlsøgningMG 5 Firehjulsudmåling / Sporing af bilMG 5 Fælge
MG 5 GearkasseMG 5 KoblingMG 5 Lak- og malerarbejde
MG 5 MotorMG 5 OlieskiftMG 5 Pladearbejde (buler m.m.)
MG 5 RustarbejdeMG 5 ServiceeftersynMG 5 Skadesarbejde
MG 5 Stenslag & rudeskiftMG 5 StyretøjMG 5 Syn & klargøring
MG 5 Tandrem/kædekitMG 5 UdstødningMG 5 Undervognsbehandling