MG 3 Cross 2013-2016

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
1.5iI4105Benzin4M12 x 1.54x10043 - 50
Motor Type: 1.5iVærdi
MotorI4
Hestekræfter105
BrændstofBenzin
Antal bolte4
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål4x100
ET mål mellem43 - 50
MG 3 Cross 2013-2016

Med henblik på at få din MG 3 Cross til at være så perfekt og optimalt som det er muligt, er det derfor vigtigt at, du undersøger informationerne på dækkene til punkt og prikke, så du kan få monteret de rette alufælge på dit køretøj.

På den måde finder du de korrekte fælge

Hastighedsgodkendelsen viser, hvor hurtigt køretøjet har lov til at fremføres med de påsatte fælge. Det er altså vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er angivet på dækket, ikke bliver lavere end den maksimale hastighed køretøjet kan fremføres med. Din MG 3 Cross bør altså ikke kunne køre hurtigere end dækket er lavet til.Afhængigt af, hvilken motor din MG 3 Cross har, er der afvigelser på, hvor stærkt den må fremføres med og dermed også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk skal være udstyret med.

Der er en del variationer på hjuldata, man alle bør tage højde for, hvis overvejer brugte fælge til sit køretøj. Med en dit køretøj er det vigtigt du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du investerer i dem.

Ved montering af nye hjul på sin bil, er det vigtigt at være opmærksom på, ikke kun at handle de første og bedste. Her skal man både være obs på, hvad dækket kan udfordres til, hvilken størrelse fælge man skal investere i, endvidere antallet af bolte der skal være i fælgen.

Krydsmål på din bil?

Krydsmålet oplyser om, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i din stålfælge. På mange dæk er der et forskelligt antal bolte, og det er derfor vigtigt, der er lige så stort antal monteringspunkter i alufælgen, så dækket kan påsættes korrekt. På den her bil er krydsmålet 4x100. Her angiver 4-tallet, antallet af bolte dækket har, imens 100 beretter om hvor mange mm. der er mellem bolte overfor hinanden.

Det rigtige ET mål er afgørende

I nogle tilfælde kan man komme udfor, at dækket på bilen vil komme til at ramme automobilens yderskærm. Dette er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at hjulet er for stort eller for bredt, det kan være resultatet af et afvigende mål. ET målet indikerer, afstanden fra bilens yderskærm, hjulet sidder. Afhængigt af hvilken motor typen din bil har, er målene også afvigende. Helt overordnet er de et sted mellem 43 - 50. Dog er det vigtigt, at man retter sig efter ET målet, så man undgår, at hjulet kommer til at berører skærmkanten.

Reperationer på en MG 3 Cross 2013-2016

MG 3 Cross Affjedring / støddæmpereMG 3 Cross AirconditionMG 3 Cross Anhængertræk
MG 3 Cross BatteriMG 3 Cross BilplejeMG 3 Cross Bremser
MG 3 Cross Dæk & hjulMG 3 Cross DækopbevaringMG 3 Cross Elektrisk arbejde
MG 3 Cross FejlsøgningMG 3 Cross Firehjulsudmåling / Sporing af bilMG 3 Cross Fælge
MG 3 Cross GearkasseMG 3 Cross KoblingMG 3 Cross Lak- og malerarbejde
MG 3 Cross MotorMG 3 Cross OlieskiftMG 3 Cross Pladearbejde (buler m.m.)
MG 3 Cross RustarbejdeMG 3 Cross ServiceeftersynMG 3 Cross Skadesarbejde
MG 3 Cross Stenslag & rudeskiftMG 3 Cross StyretøjMG 3 Cross Syn & klargøring
MG 3 Cross Tandrem/kædekitMG 3 Cross UdstødningMG 3 Cross Undervognsbehandling