MG 3 2017-2020

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
1.5iI4105Benzin4M12 x 1.54x10043 - 50
Motor Type: 1.5iVærdi
MotorI4
Hestekræfter105
BrændstofBenzin
Antal bolte4
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål4x100
ET mål mellem43 - 50
MG 3 2017-2020

Krydsmål på din bil?

Krydsmålet oplyser om, afstanden mellem fra bolt til bolten på fælgen i dit hjul. På mange hjul er der et forskelligt antal bolte, og det er derfor vigtigt, det samme antal huller i alufælgen, så dækket kan påsættes rigtigt. På dette køretøj hedder krydsmålet 4x100. Her angiver 4-tallet, antallet af bolte dækket har, imens 100 angiver hvor mange mm. som er mellem bolte placeret diagonalt.

Således opdager du de rette stålfælge

Hastighedsgodkendelsen viser, hvor stærkt bilen har lov til at køre med de monteret dæk. Det er derfor vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er støbt på dækket, ikke er lavere end den maksimale hastighed bilen må fremføres med. Dit køretøj bør altså ikke køre med højere hastighed end dækket er lavet til.Afhængigt af, motor typen din MG 3 har, kan der være forskel på, hvor hurtigt den må fremføres med og dermed også den hastighedsgodkendelse dine dæk skal være udstyret med.

Der er rigtig mange variationer på data på fælge, man alle skal tag med i beregninger, når man skal have nye eller brugte dæk til sin bil. Med en din MG 3 er det vigtigt at du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du investerer i dem.

Når man overvejer motering af brugte eller nye fælge på sin slæde, er det vigtigt at være henlede opmærksomheden på, ikke kun at handle de første og bedste. man skal både være obs på, hvad dækket kan udfordres til, hvor store fælge man skal handle, samt hvor mange bolte der skal placeres i fælgen.

I forbindelse med at få din MG 3 til at køre så sikker og optimalt som det er muligt, er det derfor essentielt at, du studere hjuldataene til punkt og prikke, således at du kan få sat de helt korrekte fælge på din automobil.

Det rigtige ET mål er meget vigtigt

Under nogle omstændigheder kan man opleve, at fælgen på køretøjet kommer til at skrabe mod køretøjets yderskærm. Det er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at hjulet er for stort eller for bredt, men kan være et resulta af et forkert ET mål. ET målet viser, afstanden fra automobilens yderskærm, hjulet sidder. Afhængigt af den motoren dit køretøj har, er ET-numrene også afvigende. Helt overordnet er de mellem 43 - 50. Det er vigtigt, at du Følger anvisningerne, så man undgår, at stålfælgen kommer til at skrabe mod yderskærmen.

Reperationer på en MG 3 2017-2020

MG 3 Affjedring / støddæmpereMG 3 AirconditionMG 3 Anhængertræk
MG 3 BatteriMG 3 BilplejeMG 3 Bremser
MG 3 Dæk & hjulMG 3 DækopbevaringMG 3 Elektrisk arbejde
MG 3 FejlsøgningMG 3 Firehjulsudmåling / Sporing af bilMG 3 Fælge
MG 3 GearkasseMG 3 KoblingMG 3 Lak- og malerarbejde
MG 3 MotorMG 3 OlieskiftMG 3 Pladearbejde (buler m.m.)
MG 3 RustarbejdeMG 3 ServiceeftersynMG 3 Skadesarbejde
MG 3 Stenslag & rudeskiftMG 3 StyretøjMG 3 Syn & klargøring
MG 3 Tandrem/kædekitMG 3 UdstødningMG 3 Undervognsbehandling