Mercedes-Benz M-Class AMG 2011-2015

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
ML 63V8518Benzin5M14 x 1.55x11241 - 59
Motor Type: ML 63Værdi
MotorV8
Hestekræfter518
BrændstofBenzin
Antal bolte5
Bolt størrelseM14 x 1.5
Krydsmål5x112
ET mål mellem41 - 59
Mercedes-Benz M-Class AMG 2011-2015

I forbindelse med at få din bil til at være så perfekt og optimalt som muligt, er det derfor vigtigt at, du researcher hjuldataene til enhver detalje, således at du kan få monteret de helt rette alufælge på din automobil.

Ved montering af nye hjul på sin bil, er det vigtigt at være obs på, ikke kun at handle de første og de bedste. Her bør man både henlede opmærksomheden på, hvad dækket kan holde til, størrelsen på de fælge man skal købe, samt antallet af bolte der skal være i fælgen.

Hvilket krydsmål på din Mercedes-Benz M-Class AMG?

Krydsmålet angiver, målet mellem fra bolt til bolten på fælgen i din alufælge. På mange alufælge er der 4-5 bolte, og det er derfor vigtigt, det samme antal monteringspunkter i fælgen, så dækket kan påsættes korrekt. På Mercedes-Benz M-Class AMG hedder krydsmålet 5x112. Her angiver 5-tallet, hvor mange bolte stålfælgen har, imens 112 fortæller antallet af mm. der er mellem bolte overfor hinanden.

På den måde opdager du de rigtige fælge

Hastighedsgodkendelsen fortæller, hvor hurtigt bilen har lov til at fremføres med de monteret dæk. Det er dermed vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er støbt på gummiet, ikke bliver lavere end den højeste hastighed køretøjet må fremføres med. Din Mercedes-Benz M-Class AMG må altså ikke køre med højere hastighed end dækket er fremstillet til.Afhængigt af, motor typen din bil har, er der afvigelser på, hvor stærkt den må køre og hermed også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk burde have.

Der findes rigtig mange forskellige hjuldata, man skal tag med i beregninger, hvis overvejer nye eller brugte dæk til sin bil. Med en dit køretøj er det vigtigt du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du investerer i dem.

Det rigtige ET mål er meget vigtigt

Under nogle omstændigheder kan man opleve, at dækket på bilen vil komme til at påfører køretøjets yderskærm. Det er ikke Det samme som, at hjulet er for stort eller for bredt, men kan være et resulta af et u-korrekt ET mål. ET målet beretter om, hvor langt væk fra bilens skærmkant, stålfælgen er placeret. Afhængigt af hvilken motor typen din bil har, er målene også forskellige. Helt overordnet ligger de et sted mellem 41 - 59. Dog er det vigtigt, at man Følger anvisningerne, så man undgår, at dækket kommer til at rammer yderskærmen.

Reperationer på en Mercedes-Benz M-Class AMG 2011-2015

Mercedes-Benz M-Class AMG Affjedring / støddæmpereMercedes-Benz M-Class AMG AirconditionMercedes-Benz M-Class AMG Anhængertræk
Mercedes-Benz M-Class AMG BatteriMercedes-Benz M-Class AMG BilplejeMercedes-Benz M-Class AMG Bremser
Mercedes-Benz M-Class AMG Dæk & hjulMercedes-Benz M-Class AMG DækopbevaringMercedes-Benz M-Class AMG Elektrisk arbejde
Mercedes-Benz M-Class AMG FejlsøgningMercedes-Benz M-Class AMG Firehjulsudmåling / Sporing af bilMercedes-Benz M-Class AMG Fælge
Mercedes-Benz M-Class AMG GearkasseMercedes-Benz M-Class AMG KoblingMercedes-Benz M-Class AMG Lak- og malerarbejde
Mercedes-Benz M-Class AMG MotorMercedes-Benz M-Class AMG OlieskiftMercedes-Benz M-Class AMG Pladearbejde (buler m.m.)
Mercedes-Benz M-Class AMG RustarbejdeMercedes-Benz M-Class AMG ServiceeftersynMercedes-Benz M-Class AMG Skadesarbejde
Mercedes-Benz M-Class AMG Stenslag & rudeskiftMercedes-Benz M-Class AMG StyretøjMercedes-Benz M-Class AMG Syn & klargøring
Mercedes-Benz M-Class AMG Tandrem/kædekitMercedes-Benz M-Class AMG UdstødningMercedes-Benz M-Class AMG Undervognsbehandling