Mercedes-Benz A-Class AMG 2019-2020

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
A 35I4302Benzin5M14 x 1.55x11240 - 40
Motor Type: A 35Værdi
MotorI4
Hestekræfter302
BrændstofBenzin
Antal bolte5
Bolt størrelseM14 x 1.5
Krydsmål5x112
ET mål mellem40 - 40
Mercedes-Benz A-Class AMG 2019-2020

Ved montering af nye hjul på autobilen, skal man være obs på, ikke kun at købe de første og bedste. man skal både være opmærksom på, hvad dækket kan holde til, hvor store fælge man skal investere i, samt antallet af bolte der skal placeres i hjulet.

Det korrekte ET mål er meget afgørende

I visse tilfælde kan man opleve, at alufælgen på køretøjet kommer til at skrabe mod køretøjets skærm kant. Dette er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at stålfælgen er for stort eller for bredt, det kan være et resulta af et forkert ET mål. ET målet viser, afstanden fra bilens skærmkant, dækket er placeret. Afhængigt af hvilken type motor din Mercedes-Benz A-Class AMG har, er ET-numrene også forskellige. Helt overordnet er de mellem 40 - 40. Dog er det vigtigt, at du Følger anvisningerne, så man undgår, at dækket kommer til at rammer yderkanten.

Hvilket krydsmål på dit køretøj?

Krydsmålet oplyser om, målet mellem fra bolt til bolten på fælgen i din stålfælge. På de fleste dæk er der et forskelligt antal bolte, og det er altså vigtigt, der er lige så mange huller i fælgen, så hjulet kan påsættes rigtigt. På denne bil hedder krydsmålet 5x112. Her angiver 5-tallet, hvor mange bolte hjulet har, imens 112 beretter om hvor mange mm. som er mellem bolte overfor hinanden.

Således finder du de korrekte alufælge

Hastighedsgodkendelsen indikerer, hvor hurtigt bilen har lov til at køre med de monteret hjul. Det er dermed vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er trykt på dækket, ikke er mindre end den højeste hastighed køretøjet må køre. Dit køretøj bør altså ikke køre med højere hastighed end dækket er lavet til.Afhængigt af, motor størrelsen din Mercedes-Benz A-Class AMG har, kan der være afvigelser på, hvor stærkt den kan køre og dermed også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk burde være udstyret med.

Der findes mange variationer på informationer på fælge, man alle bør tage højde for, hvis overvejer brugte hjul til sin slæde. Med en din bil er det vigtigt du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du investerer i dem.

I forbindelse med at få dit køretøj til at køre så perfekt og optimalt som muligt, er det derfor essentielt at, du undersøger hjuldataene til enhver detalje, således at du kan få sat de rigtige alufælge på din slæde.

Reperationer på en Mercedes-Benz A-Class AMG 2019-2020

Mercedes-Benz A-Class AMG Affjedring / støddæmpereMercedes-Benz A-Class AMG AirconditionMercedes-Benz A-Class AMG Anhængertræk
Mercedes-Benz A-Class AMG BatteriMercedes-Benz A-Class AMG BilplejeMercedes-Benz A-Class AMG Bremser
Mercedes-Benz A-Class AMG Dæk & hjulMercedes-Benz A-Class AMG DækopbevaringMercedes-Benz A-Class AMG Elektrisk arbejde
Mercedes-Benz A-Class AMG FejlsøgningMercedes-Benz A-Class AMG Firehjulsudmåling / Sporing af bilMercedes-Benz A-Class AMG Fælge
Mercedes-Benz A-Class AMG GearkasseMercedes-Benz A-Class AMG KoblingMercedes-Benz A-Class AMG Lak- og malerarbejde
Mercedes-Benz A-Class AMG MotorMercedes-Benz A-Class AMG OlieskiftMercedes-Benz A-Class AMG Pladearbejde (buler m.m.)
Mercedes-Benz A-Class AMG RustarbejdeMercedes-Benz A-Class AMG ServiceeftersynMercedes-Benz A-Class AMG Skadesarbejde
Mercedes-Benz A-Class AMG Stenslag & rudeskiftMercedes-Benz A-Class AMG StyretøjMercedes-Benz A-Class AMG Syn & klargøring
Mercedes-Benz A-Class AMG Tandrem/kædekitMercedes-Benz A-Class AMG UdstødningMercedes-Benz A-Class AMG Undervognsbehandling