McLaren P1 2013-2016

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
3.8V8902Diesel55x112 - 0
Motor Type: 3.8Værdi
MotorV8
Hestekræfter902
BrændstofDiesel
Antal bolte5
Bolt størrelse
Krydsmål5x112
ET mål mellem - 0
McLaren P1 2013-2016

Når man skal montere brugte dæk på autobilen, skal man være opmærksom på, ikke blot at investere i de første og bedste. man skal både være opmærksom på, hvad gummiet kan udfordres til, hvilken størrelse fælge man ønsker at handle, samt antallet af bolte der skal anvendes i hjulet.

Sådan finder du de rette dæk

Hastighedsgodkendelsen viser, hvor hurtigt automobilen har lov til at fremføres med de påsatte fælge. Det er derfor vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er støbt på dækket, ikke bliver lavere end den højeste hastighed bilen kan køre. Din bil bør altså ikke køre hurtigere end dækket er fremstillet til.Afhængigt af, hvilken motor din bil har, kan der være forskel på, hvor stærkt den må køre og altså også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk burde have.

Der findes rigtig mange variationer på data på alufælge, man bør tage højde for, hvis man skal have nye eller brugte dæk på autobilen. Med en din McLaren P1 er det vigtigt at du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du investerer i dem.

For at få dit køretøj til at køre så sikker og optimalt som det er muligt, er det derfor essentielt at, du researcher hjuldataene til enhver detalje, således at du kan få monteret de helt rigtige dæk på din bil.

Krydsmål på dit køretøj?

Krydsmålet angiver, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i din fælge. På mange hjul er der 4-5 bolte, og det er derfor vigtigt, der er lige så mange monteringspunkter i dækket, så dækket kan monteres rigtigt. På denne bil hedder krydsmålet 5x112. Her angiver 5-tallet, antallet af bolte hjulet har, imens 112 angiver antallet af mm. som er mellem to bolte placeret diagonalt.

Det rigtige ET mål er meget afgørende

I nogle tilfælde kan man opleve, at dækket på køretøjet kommer til at ramme køretøjets yderskærm. Det er ikke Det samme som, at hjulet ikke passer, men kan være resultatet af et afvigende mål. målet viser, afstanden fra køretøjets yderskærm, fælgen sidder. Afhængigt af den motor typen dit køretøj har, er målene også forskellige. Helt overordnet er de et sted mellem - 0. Det er vigtigt, at du Følger anvisningerne, så man kommer udenom, at hjulet {kommer til at berører yderkanten.

Reperationer på en McLaren P1 2013-2016

McLaren P1 Affjedring / støddæmpereMcLaren P1 AirconditionMcLaren P1 Anhængertræk
McLaren P1 BatteriMcLaren P1 BilplejeMcLaren P1 Bremser
McLaren P1 Dæk & hjulMcLaren P1 DækopbevaringMcLaren P1 Elektrisk arbejde
McLaren P1 FejlsøgningMcLaren P1 Firehjulsudmåling / Sporing af bilMcLaren P1 Fælge
McLaren P1 GearkasseMcLaren P1 KoblingMcLaren P1 Lak- og malerarbejde
McLaren P1 MotorMcLaren P1 OlieskiftMcLaren P1 Pladearbejde (buler m.m.)
McLaren P1 RustarbejdeMcLaren P1 ServiceeftersynMcLaren P1 Skadesarbejde
McLaren P1 Stenslag & rudeskiftMcLaren P1 StyretøjMcLaren P1 Syn & klargøring
McLaren P1 Tandrem/kædekitMcLaren P1 UdstødningMcLaren P1 Undervognsbehandling