Mazda RX-7 1985-1999

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
Mazda RX-7 1985-1999

For at få din Mazda RX-7 til at køre så sikker og optimalt som muligt, er det derfor essentielt at, du researcher informationerne på hjulene til punkt og prikke, så du kan få monteret de helt rigtige dæk på din slæde.

Ved montering af brugte eller nye dæk på sit køretøj, skal man være henlede opmærksomheden på, ikke blot at investere i de første man finder. Her skal man både være obs på, hvad dækket kan tåle, størrelsen på de fælge man bør købe, samt antallet af bolte der skal placeres i fælgen.

Krydsmål på din bil?

Krydsmålet oplyser om, målet mellem fra bolt til bolten på fælgen i dit hjul. På de fleste hjul er der et forskelligt antal bolte, og det er altså vigtigt, der er lige så mange huller i stålfælgen, så dækket kan påsættes korrekt. På den her bil hedder krydsmålet 5x114.3. Her angiver 5-tallet, antallet af bolte fælgen har, imens 114.3 angiver antallet af mm. som er mellem to bolte placeret diagonalt.

Sådan finder du de rigtige stålfælge

Der er rigtig mange variationer på info på fælge, man skal tage højde for, hvis overvejer nye dæk til autobilen. Med en din bil er det vigtigt at du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du bestiller dem.

Hastighedsgodkendelsen fortæller, hvor stærkt automobilen har lov til at fremføres med de monteret fælge. Det er derfor vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er beskrevet på dækket, ikke er mindre end den maksimale hastighed køretøjet kan køre. Dit køretøj bør altså ikke køre med højere hastighed end dækket er fremstillet til.Afhængigt af, motor størrelsen din Mazda RX-7 har, er der afvigelser på, hvor stærkt den kan fremføres med og dermed også den hastighedsgodkendelse dine dæk burde have.

Det rigtige ET mål er vigtigt

Under nogle omstændigheder kan man komme udfor, at hjulet på køretøjet vil komme til at ramme køretøjets skærm kant. Dette er ikke Det samme som, at dækket er for stort eller for bredt, men kan være et resulta af et forkert mål. ET målet indikerer, afstanden fra køretøjets yderskærm, alufælgen sidder. Afhængigt af den motor typen din Mazda RX-7 har, er målene også forskellige. Helt overordnet ligger de mellem 50 - 52.5. Det er vigtigt, at man retter sig efter ET målet, så man kommer udenom, at alufælgen kommer til at berører skærmen.