Mazda MX-5 RF 2016-2020

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
1.5iI4129Benzin4M12 x 1.54x10045 - 45
2.0iI4158Benzin4M12 x 1.54x10042 - 45
Motor Type: 1.5iVærdi
MotorI4
Hestekræfter129
BrændstofBenzin
Antal bolte4
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål4x100
ET mål mellem45 - 45
Vi anbefaler Dækbutikken.dk - Klik her
Motor Type: 2.0iVærdi
MotorI4
Hestekræfter158
BrændstofBenzin
Antal bolte4
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål4x100
ET mål mellem42 - 45
Mazda MX-5 RF 2016-2020

I forbindelse med at få dit køretøj til at være så perfekt og optimalt som det er muligt, er det derfor essentielt at, du researcher hjuldataene til enhver detalje, således at du kan få sat de helt korrekte hjul på din bil.

På den måde finder du de rigtige hjul

Hastighedsgodkendelsen indikerer, hvor hurtigt bilen har lov til at fremføres med de monteret dæk. Det er derfor vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er beskrevet på dækket, ikke bliver mindre end den maksimale hastighed bilen kan køre. Dit køretøj bør altså ikke kunne køre med højere hastighed end dækket er lavet til.Afhængigt af, hvilken motor din bil har, er der afvigelser på, hvor hurtigt den kan køre og dermed også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk burde have.

Der findes en del variationer på hjuldata, man alle skal tag med i beregninger, når overvejer nye eller brugte stålfælge til sit køretøj. Med en dit køretøj er det vigtigt at du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du investerer i dem.

Det rigtige ET mål er afgørende

I visse tilfælde kan man komme udfor, at dækket på bilen kommer til at påfører køretøjets skærm kant. Dette er ikke Det samme som, at fælgen er for stort eller for bredt, det kan være resultatet af et afvigende mål. ET målet beretter om, afstanden fra køretøjets yderskærm, fælgen sidder. Afhængigt af hvilken type motor dit køretøj har, er målene også forskellige. Helt overordnet ligger de et sted mellem 45 - 45. Det er vigtigt, at du Følger anvisningerne, så man kommer udenom, at stålfælgen kommer til at rammer skærmen.

Krydsmål på din Mazda MX-5 RF?

Krydsmålet oplyser om, afstanden mellem fra bolt til bolten på fælgen i dit dæk. På de fleste hjul er der et forskelligt antal bolte, og det er derfor vigtigt, det samme antal monteringspunkter i dækket, så stålfælgen kan påsættes korrekt. På Mazda MX-5 RF er krydsmålet 4x100. Her angiver 4-tallet, antallet af bolte dækket har, imens 100 angiver hvor mange mm. som er mellem to bolte overfor hinanden.

Ved montering af brugte hjul på sin slæde, skal man være henlede opmærksomheden på, ikke kun at købe de første og bedste. man skal både være opmærksom på, hvad dækket kan udfordres til, størrelsen på de fælge man bør investere i, endvidere antallet af bolte der skal bruges i hjulet.