Mazda Mazda6 MPS 2005-2007

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
2.3 MZR TurboI4256Benzin5M12 x 1.55x114.348 - 55
Motor Type: 2.3 MZR TurboVærdi
MotorI4
Hestekræfter256
BrændstofBenzin
Antal bolte5
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål5x114.3
ET mål mellem48 - 55
Mazda Mazda6 MPS 2005-2007

Således finder du de korrekte stålfælge

Hastighedsgodkendelsen fortæller, hvor stærkt automobilen har lov til at fremføres med de monteret fælge. Det er dermed vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er beskrevet på gummiet, ikke er mindre end den højeste hastighed køretøjet må køre. Din bil må altså ikke køre med højere hastighed end dækket kan tåle.Afhængigt af, hvilken motor din bil har, er der afvigelser på, hvor hurtigt den må køre og hermed også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk skal have.

Der findes rigtig mange forskellige data på fælge, man alle skal tage højde for, når man skal have brugte hjul på autobilen. Med en dit køretøj er det vigtigt at du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du køber dem.

Det korrekte ET mål er meget vigtigt

I visse tilfælde kan man opleve, at stålfælgen på bilen kommer til at ramme automobilens skærm kant. Dette er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at stålfælgen er for stort eller for bredt, det kan være resultatet af et afvigende mål. ET målet viser, afstanden fra automobilens skærmkant, stålfælgen er placeret. Afhængigt af hvilken motor typen din bil har, er ET-målene også afvigende. De er de mellem 48 - 55. Dog er det vigtigt, at du Følger anvisningerne, så man kommer udenom, at hjulet kommer til at skrabe mod inderskærmen.

Ved montering af brugte dæk på sit køretøj, skal man være opmærksom på, ikke blot at handle de første man finder. Her skal man både henlede opmærksomheden på, hvad dækket kan udfordres til, hvor store fælge man ønsker at handle, samt hvor mange bolte der skal anvendes i fælgen.

I forbindelse med at få din bil til at køre så sikker og optimalt som det er muligt, er det derfor vigtigt at, du researcher informationerne på hjulene til punkt og prikke, så du kan få sat de helt korrekte hjul på din automobil.

Hvilket krydsmål på din Mazda Mazda6 MPS?

Krydsmålet angiver, målet mellem fra bolt til bolten på fælgen i dit dæk. På de fleste dæk er der 4-5 bolte, og det er altså vigtigt, det samme antal huller i hjulet, så dækket kan monteres korrekt. På det her køretøj hedder krydsmålet 5x114.3. Her angiver 5-tallet, antallet af bolte fælgen har, imens 114.3 fortæller antallet af mm. som er mellem to bolte overfor hinanden.