Mazda CX-9 2006-2009

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
3.5iV6259Benzin5M12 x 1.55x114.345 - 45
Motor Type: 3.5iVærdi
MotorV6
Hestekræfter259
BrændstofBenzin
Antal bolte5
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål5x114.3
ET mål mellem45 - 45
Mazda CX-9 2006-2009

For at få dit køretøj til at køre så perfekt og optimalt som muligt, er det derfor essentielt at, du undersøger hjuldataene til enhver detalje, så du kan få sat de rigtige hjul på din automobil.

Krydsmål på din Mazda CX-9?

Krydsmålet angiver, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i dit dæk. På de fleste stålfælge er der 4-5 bolte, og det er altså vigtigt, der er lige så stort antal huller i stålfælgen, så hjulet kan monteres korrekt. På den her bil hedder krydsmålet 5x114.3. Her angiver 5-tallet, hvor mange bolte stålfælgen har, mens 114.3 fortæller antallet af mm. der er mellem bolte placeret diagonalt.

Når man bør montere nye dæk på sit køretøj, er det vigtigt at være obs på, ikke kun at investere i de første og bedste. man skal både være opmærksom på, hvad dækket kan tåle, hvilken størrelse fælge man vil handle, og så antallet af bolte der skal bruges i hjulet.

Sådan opdager du de rigtige alufælge

Der er mange variationer på info på fælge, man alle bør tag med i beregninger, hvis man skal have brugte alufælge på autobilen. Med en din bil er det vigtigt at du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du lægger en ordre på dem.

Hastighedsgodkendelsen viser, hvor stærkt køretøjet må fremføres med de påsatte fælge. Det er derfor vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er trykt på gummiet, ikke er lavere end den højeste hastighed bilen må fremføres med. Dit køretøj bør altså ikke køre hurtigere end dækket er fremstillet til.Afhængigt af, motor størrelsen din bil har, er der forskel på, hvor hurtigt den kan køre og altså også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk bør være udstyret med.

Det korrekte ET mål er meget vigtigt

I nogle tilfælde kan man opleve, at hjulet på køretøjet kommer til at skrabe mod køretøjets skærm kant. Det er ikke Det samme som, at stålfælgen er for stort eller for bredt, men kan være resultatet af et afvigende mål. ET målet viser, afstanden fra bilens yderskærm, dækket sidder. Afhængigt af den type motor din bil har, er ET-målene også forskellige. Helt overordnet er de et sted mellem 45 - 45. Dog er det vigtigt, at man retter sig efter ET målet, så man kommer udenom, at alufælgen kommer til at skrabe mod yderskærmen.

Reperationer på en Mazda CX-9 2006-2009

Mazda CX-9 Affjedring / støddæmpereMazda CX-9 AirconditionMazda CX-9 Anhængertræk
Mazda CX-9 BatteriMazda CX-9 BilplejeMazda CX-9 Bremser
Mazda CX-9 Dæk & hjulMazda CX-9 DækopbevaringMazda CX-9 Elektrisk arbejde
Mazda CX-9 FejlsøgningMazda CX-9 Firehjulsudmåling / Sporing af bilMazda CX-9 Fælge
Mazda CX-9 GearkasseMazda CX-9 KoblingMazda CX-9 Lak- og malerarbejde
Mazda CX-9 MotorMazda CX-9 OlieskiftMazda CX-9 Pladearbejde (buler m.m.)
Mazda CX-9 RustarbejdeMazda CX-9 ServiceeftersynMazda CX-9 Skadesarbejde
Mazda CX-9 Stenslag & rudeskiftMazda CX-9 StyretøjMazda CX-9 Syn & klargøring
Mazda CX-9 Tandrem/kædekitMazda CX-9 UdstødningMazda CX-9 Undervognsbehandling