Mazda CX-7 2006-2012

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
2.3TI4256Benzin5M12 x 1.55x114.348 - 50
Motor Type: 2.3TVærdi
MotorI4
Hestekræfter256
BrændstofBenzin
Antal bolte5
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål5x114.3
ET mål mellem48 - 50
Mazda CX-7 2006-2012

Ved montering af brugte dæk på sin slæde, bør man være obs på, ikke blot at købe de første og bedste. man skal både være obs på, hvad dækket kan udfordres til, hvor store fælge man skal handle, og så antallet af bolte der skal være i fælgen.

Hvilket krydsmål på din Mazda CX-7?

Krydsmålet fortæller, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i dit dæk. På de fleste stålfælge er der 4-5 bolte, og det er derfor vigtigt, der er lige så mange monteringspunkter i fælgen, så alufælgen kan påsættes rigtigt. På det her køretøj er krydsmålet 5x114.3. Her angiver 5-tallet, antallet af bolte stålfælgen har, imens 114.3 beretter om hvor mange mm. der er mellem bolte placeret diagonalt.

For at få din bil til at køre så perfekt og optimalt som muligt, er det derfor essentielt at, du studere hjuldataene til enhver detalje, så du kan få monteret de helt rigtige alufælge på din automobil.

Således opdager du de korrekte alufælge

Der er en del forskellige data på hjuldæk, man bør tage højde for, hvis man skal have brugte fælge på sit køretøj. Med en din Mazda CX-7 er det vigtigt at du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du køber dem.

Hastighedsgodkendelsen viser, hvor stærkt automobilen må køre med de påsatte fælge. Det er altså vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er trykt på gummiet, ikke er lavere end den højeste hastighed automobilen kan fremføres med. Din bil må altså ikke køre med højere fart end dækket er fremstillet til.Afhængigt af, motor størrelsen din Mazda CX-7 har, er der forskel på, hvor stærkt den kan køre og dermed også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk burde være udstyret med.

Det korrekte ET mål er meget afgørende

I visse tilfælde kan man opleve, at alufælgen på køretøjet kommer til at påfører automobilens yderskærm. Dette er ikke Det samme som, at hjulet ikke passer, det kan være resultatet af et afvigende mål. ET målet viser, hvor langt væk fra bilens yderskærm, alufælgen er placeret. Afhængigt af hvilken motoren dit køretøj har, er ET-målene også forskellige. Helt overordnet ligger de et sted mellem 48 - 50. Dog er det vigtigt, at du Følger anvisningerne, så man undgår, at alufælgen kommer til at berører inderskærmen.