Mazda CX-5 2011-2015

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
2.0iI4162Benzin5M12 x 1.55x114.350 - 50
Motor Type: 2.0iVærdi
MotorI4
Hestekræfter162
BrændstofBenzin
Antal bolte5
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål5x114.3
ET mål mellem50 - 50
Mazda CX-5 2011-2015

Hvilket krydsmål på din Mazda CX-5?

Krydsmålet fortæller, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i din alufælge. På de fleste alufælge er der 4-5 bolte, og det er derfor vigtigt, det samme antal monteringspunkter i fælgen, så alufælgen kan monteres korrekt. På Mazda CX-5 hedder krydsmålet 5x114.3. Her angiver 5-tallet, hvor mange bolte fælgen har, imens 114.3 fortæller antallet af mm. som er mellem to bolte overfor hinanden.

Således finder du de rette hjul

Hastighedsgodkendelsen fortæller, hvor stærkt automobilen har lov til at fremføres med de påsatte hjul. Det er dermed vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er beskrevet på dækket, ikke bliver lavere end den maksimale hastighed automobilen må fremføres med. Din Mazda CX-5 må altså ikke kunne køre hurtigere end dækket kan tåle.Afhængigt af, motor størrelsen dit køretøj har, kan der være afvigelser på, hvor stærkt den må køre og dermed også den hastighedsgodkendelse dine dæk burde være udstyret med.

Der findes rigtig mange forskellige info på hjuldæk, man bør tage højde for, når man skal have nye stålfælge til sin bil. Med en din Mazda CX-5 er det vigtigt at du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du investerer i dem.

Med henblik på at få din Mazda CX-5 til at køre så sikker og optimalt som det er muligt, er det derfor vigtigt at, du studere informationerne på fælgene til enhver detalje, således at du kan få monteret de helt rigtige stålfælge på din slæde.

Når man overvejer motering af brugte eller nye fælge på sin slæde, skal man være obs på, ikke blot at investere i de første man finder. Her bør man både være obs på, hvad gummiet kan tåle, hvilken størrelse fælge man vil handle, og så antallet af bolte der skal være i fælgen.

Det korrekte ET mål er meget vigtigt

I nogle tilfælde kan man opleve, at hjulet på køretøjet kommer til at ramme bilens skærm kant. Det er ikke Det samme som, at fælgen ikke passer, det kan være et resulta af et forkert ET mål. målet indikerer, hvor langt væk fra automobilens skærmkant, fælgen er placeret. Afhængigt af den motoren din Mazda CX-5 har, er målene også afvigende. Helt overordnet er de et sted mellem 45 - 50. Dog er det vigtigt, at du retter sig efter ET målet, så man undgår, at fælgen kommer til at berører yderkanten.