Lincoln LS 2003-2006

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
3.0 V60Diesel5M12 x 1.55x10838 - 40
4.0 V80Diesel5M12 x 1.55x10839 - 42
Motor Type: 3.0 V6Værdi
Motor
Hestekræfter0
BrændstofDiesel
Antal bolte5
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål5x108
ET mål mellem38 - 40
Vi anbefaler Dækbutikken.dk - Klik her
Motor Type: 4.0 V8Værdi
Motor
Hestekræfter0
BrændstofDiesel
Antal bolte5
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål5x108
ET mål mellem39 - 42
Lincoln LS 2003-2006

På den måde finder du de rette fælge

Der er en del variationer på info på hjuldæk, man alle bør tage højde for, hvis man skal have nye stålfælge til sit køretøj. Med en din bil er det vigtigt du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du køber dem.

Hastighedsgodkendelsen fortæller, hvor hurtigt køretøjet har lov til at fremføres med de påsatte fælge. Det er altså vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er beskrevet på dækket, ikke er lavere end den højeste hastighed automobilen kan fremføres med. Dit køretøj bør altså ikke kunne køre med højere hastighed end dækket kan tåle.Afhængigt af, hvilken motor din bil har, er der forskel på, hvor stærkt den kan fremføres med og altså også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk skal være udstyret med.

Det korrekte ET mål er vigtigt

I nogle tilfælde kan man opleve, at stålfælgen på automobilen vil komme til at skrabe mod bilens skærm kant. Det er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at hjulet ikke passer, men kan være et resulta af et forkert mål. målet beretter om, afstanden fra bilens yderskærm, hjulet sidder. Afhængigt af den type motor din bil har, er ET-målene også forskellige. De ligger de mellem 39 - 42. Dog er det vigtigt, at man retter sig efter ET målet, så man undgår, at fælgen kommer til at berører yderkanten.

Ved montering af brugte hjul på autobilen, er det vigtigt at være opmærksom på, ikke kun at handle de første man finder. man skal både henlede opmærksomheden på, hvad gummiet kan tåle, hvor store fælge man vil handle, og så hvor mange bolte der skal bruges i fælgen.

Hvilket krydsmål på din Lincoln LS?

Krydsmålet angiver, målet mellem fra bolt til bolten på fælgen i dit dæk. På de fleste hjul er der 4-5 bolte, og det er derfor vigtigt, der er lige så mange huller i stålfælgen, så stålfælgen kan monteres korrekt. På dette køretøj hedder krydsmålet 5x108. Her angiver 5-tallet, antallet af bolte fælgen har, mens 108 fortæller hvor mange mm. der er mellem bolte placeret diagonalt.

Med henblik på at få din bil til at være så perfekt og optimalt som muligt, er det derfor vigtigt at, du undersøger data på dækkene til enhver detalje, så du kan få monteret de helt rette alufælge på din slæde.

Reperationer på en Lincoln LS 2003-2006

Lincoln LS Affjedring / støddæmpereLincoln LS AirconditionLincoln LS Anhængertræk
Lincoln LS BatteriLincoln LS BilplejeLincoln LS Bremser
Lincoln LS Dæk & hjulLincoln LS DækopbevaringLincoln LS Elektrisk arbejde
Lincoln LS FejlsøgningLincoln LS Firehjulsudmåling / Sporing af bilLincoln LS Fælge
Lincoln LS GearkasseLincoln LS KoblingLincoln LS Lak- og malerarbejde
Lincoln LS MotorLincoln LS OlieskiftLincoln LS Pladearbejde (buler m.m.)
Lincoln LS RustarbejdeLincoln LS ServiceeftersynLincoln LS Skadesarbejde
Lincoln LS Stenslag & rudeskiftLincoln LS StyretøjLincoln LS Syn & klargøring
Lincoln LS Tandrem/kædekitLincoln LS UdstødningLincoln LS Undervognsbehandling