Lexus SC 1991-2000

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
Lexus SC 1991-2000

Det korrekte ET mål er vigtigt

Under nogle omstændigheder kan man opleve, at stålfælgen på køretøjet vil komme til at skrabe mod bilens yderskærm. Det er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at dækket er for stort eller for bredt, men kan være resultatet af et forkert mål. målet beretter om, afstanden fra automobilens skærmkant, hjulet er placeret. Afhængigt af hvilken type motor din Lexus SC har, er målene også forskellige. De ligger de mellem 35 - 47. Dog er det vigtigt, at du retter sig efter ET målet, så man kommer udenom, at alufælgen kommer til at berører skærmen.

Krydsmål på din Lexus SC?

Krydsmålet fortæller, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i din fælge. På mange hjul er der 4-5 bolte, og det er altså vigtigt, der er lige så stort antal monteringspunkter i fælgen, så dækket kan påsættes rigtigt. På Lexus SC er krydsmålet 5x114.3. Her angiver 5-tallet, antallet af bolte fælgen har, imens 114.3 angiver hvor mange mm. som er mellem bolte placeret diagonalt.

I forbindelse med at få dit køretøj til at være så sikker og optimalt som det er muligt, er det derfor vigtigt at, du studere hjuldataene til enhver detalje, så du kan få sat de helt rette dæk på dit køretøj.

Sådan finder du de korrekte alufælge

Der er mange forskellige info på hjuldæk, man bør tage højde for, når overvejer nye eller brugte dæk til sin slæde. Med en din bil er det vigtigt at du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du investerer i dem.

Hastighedsgodkendelsen viser, hvor stærkt køretøjet har lov til at fremføres med de påsatte fælge. Det er derfor vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er støbt på gummiet, ikke er lavere end den højeste hastighed køretøjet kan fremføres med. Din Lexus SC må altså ikke køre med højere fart end dækket er fremstillet til.Afhængigt af, motor størrelsen din Lexus SC har, er der forskel på, hvor stærkt den kan køre og dermed også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk bør være udstyret med.

Når man overvejer motering af nye hjul på sin bil, er det vigtigt at være henlede opmærksomheden på, ikke blot at handle de første man finder. Her bør man både være obs på, hvad dækket kan holde til, hvilken størrelse fælge man skal investere i, og så hvor mange bolte der skal anvendes i fælgen.