Lexus RC 2014-2020

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
RC350V6312Benzin5M12 x 1.55x114.345 - 45
Motor Type: RC350Værdi
MotorV6
Hestekræfter312
BrændstofBenzin
Antal bolte5
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål5x114.3
ET mål mellem45 - 45
Lexus RC 2014-2020

Krydsmål på din Lexus RC?

Krydsmålet oplyser om, afstanden mellem fra bolt til bolten på fælgen i din fælge. På mange stålfælge er der et forskelligt antal bolte, og det er derfor vigtigt, der er lige så mange monteringspunkter i dækket, så stålfælgen kan monteres korrekt. På den her bil et krydsmål på 5x114.3. Her angiver 5-tallet, hvor mange bolte hjulet har, imens 114.3 beretter om antallet af mm. som er mellem to bolte placeret diagonalt.

Med henblik på at få dit køretøj til både at køre så sikker og optimalt som det er muligt, er det derfor vigtigt at, du undersøger data på hjulene til punkt og prikke, så du kan få sat de korrekte alufælge på din bil.

Når man overvejer motering af brugte hjul på sin bil, er det vigtigt at være obs på, ikke kun at handle de første man finder. Her bør man både være obs på, hvad gummiet kan tåle, hvor store fælge man skal investere i, og så antallet af bolte der skal placeres i fælgen.

Sådan finder du de korrekte stålfælge

Der er mange forskellige data på hjuldæk, man alle skal tage højde for, når man skal have nye stålfælge på sin slæde. Med en din Lexus RC er det vigtigt du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du lægger en ordre på dem.

Hastighedsgodkendelsen indikerer, hvor hurtigt køretøjet har lov til at fremføres med de påsatte hjul. Det er dermed vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er beskrevet på gummiet, ikke er lavere end den maksimale hastighed bilen kan fremføres med. Din Lexus RC bør altså ikke køre med højere hastighed end dækket er lavet til.Afhængigt af, hvilken motor din bil har, kan der være afvigelser på, hvor stærkt den må køre og altså også den hastighedsgodkendelse dine dæk skal være udstyret med.

Det korrekte ET mål er meget vigtigt

Under nogle omstændigheder kan man komme udfor, at stålfælgen på automobilen kommer til at påfører automobilens yderskærm. Det er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at dækket ikke passer, men kan være resultatet af et u-korrekt ET mål. ET målet beretter om, hvor langt væk fra bilens skærmkant, hjulet sidder. Afhængigt af den type motor dit køretøj har, er ET-numrene også forskellige. Helt overordnet ligger de mellem 45 - 45. Det er vigtigt, at du Følger anvisningerne, så man kommer udenom, at hjulet kommer til at berører skærmen.