Lexus LX 2007-2012

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
LX570V8362Benzin5M14 x 1.55x15050 - 60
Motor Type: LX570Værdi
MotorV8
Hestekræfter362
BrændstofBenzin
Antal bolte5
Bolt størrelseM14 x 1.5
Krydsmål5x150
ET mål mellem50 - 60
Lexus LX 2007-2012

Det korrekte ET mål er meget vigtigt

Under nogle omstændigheder kan man opleve, at fælgen på automobilen vil komme til at ramme bilens yderskærm. Dette er ikke Det samme som, at stålfælgen ikke passer, det kan være resultatet af et u-korrekt mål. ET målet viser, hvor langt væk fra automobilens skærmkant, stålfælgen er placeret. Afhængigt af den type motor din Lexus LX har, er ET-målene også forskellige. Helt overordnet ligger de mellem 45 - 60. Dog er det vigtigt, at du retter sig efter ET målet, så man kommer udenom, at hjulet kommer til at berører skærmen.

Hvilket krydsmål på din bil?

Krydsmålet angiver, afstanden mellem fra bolt til bolten på fælgen i din fælge. På mange hjul er der et forskelligt antal bolte, og det er altså vigtigt, der er lige så stort antal huller i dækket, så stålfælgen kan monteres rigtigt. På denne bil hedder krydsmålet 5x150. Her angiver 5-tallet, hvor mange bolte alufælgen har, mens 150 fortæller antallet af mm. som er mellem bolte placeret diagonalt.

På den måde opdager du de korrekte fælge

Der er en del forskellige info på hjuldæk, man alle skal tage højde for, hvis overvejer nye eller brugte alufælge på sin slæde. Med en din Lexus LX er det vigtigt du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du handler dem.

Hastighedsgodkendelsen indikerer, hvor hurtigt køretøjet har lov til at fremføres med de påsatte hjul. Det er dermed vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er trykt på dækket, ikke bliver lavere end den højeste hastighed automobilen må køre. Dit køretøj må altså ikke køre hurtigere end dækket er lavet til.Afhængigt af, motor typen dit køretøj har, kan der være forskel på, hvor stærkt den kan fremføres med og dermed også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk burde være udstyret med.

Ved montering af nye hjul på sin bil, er det vigtigt at være obs på, ikke kun at handle de første og de bedste. man skal både være opmærksom på, hvad dækket kan holde til, hvilken størrelse fælge man vil investere i, og så antallet af bolte der skal anvendes i fælgen.

Med henblik på at få dit køretøj til at køre så sikker og optimalt som muligt, er det derfor essentielt at, du researcher informationerne på hjulene til enhver detalje, så du kan få sat de helt rigtige alufælge på din bil.