Lexus LX 2015-2020

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
LX450dV8268Diesel5M14 x 1.55x15045 - 60
LX570V8362Benzin5M14 x 1.55x15045 - 60
Motor Type: LX450dVærdi
MotorV8
Hestekræfter268
BrændstofDiesel
Antal bolte5
Bolt størrelseM14 x 1.5
Krydsmål5x150
ET mål mellem45 - 60
Vi anbefaler Dækbutikken.dk - Klik her
Motor Type: LX570Værdi
MotorV8
Hestekræfter362
BrændstofBenzin
Antal bolte5
Bolt størrelseM14 x 1.5
Krydsmål5x150
ET mål mellem45 - 60
Lexus LX 2015-2020

På den måde opdager du de rigtige dæk

Der er mange forskellige data på hjuldæk, man bør tage højde for, når overvejer brugte hjul på sit køretøj. Med en din bil er det vigtigt du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du lægger en ordre på dem.

Hastighedsgodkendelsen viser, hvor stærkt køretøjet har lov til at køre med de monteret hjul. Det er altså vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er beskrevet på dækket, ikke bliver mindre end den maksimale hastighed bilen må fremføres med. Din Lexus LX må altså ikke kunne køre hurtigere end dækket kan tåle.Afhængigt af, motor typen din bil har, er der afvigelser på, hvor stærkt den kan fremføres med og altså også den hastighedsgodkendelse dine dæk burde have.

Ved montering af brugte hjul på sit køretøj, er det vigtigt at være henlede opmærksomheden på, ikke blot at købe de første man finder. man skal både være obs på, hvad dækket kan tåle, hvilken størrelse fælge man bør investere i, endvidere antallet af bolte der skal anvendes i fælgen.

Det korrekte ET mål er meget vigtigt

Under nogle omstændigheder kan man komme udfor, at fælgen på automobilen kommer til at ramme automobilens yderskærm. Det er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at stålfælgen ikke passer, men kan være resultatet af et afvigende ET mål. målet indikerer, hvor langt væk fra automobilens yderskærm, fælgen er placeret. Afhængigt af den type motor din bil har, er ET-målene også forskellige. Helt overordnet ligger de et sted mellem 45 - 60. Dog er det vigtigt, at man Følger anvisningerne, så man kommer udenom, at stålfælgen kommer til at rammer skærmkanten.

Med henblik på at få din bil til både at køre så sikker og optimalt som muligt, er det derfor vigtigt at, du studere hjuldataene til punkt og prikke, så du kan få sat de helt rigtige alufælge på din slæde.

Krydsmål på dit køretøj?

Krydsmålet angiver, målet mellem fra bolt til bolten på fælgen i din fælge. På de fleste fælge er der et forskelligt antal bolte, og det er derfor vigtigt, der er lige så mange huller i fælgen, så hjulet kan monteres korrekt. På Lexus LX et krydsmål på 5x150. Her angiver 5-tallet, hvor mange bolte dækket har, mens 150 beretter om hvor mange mm. der er mellem to bolte placeret diagonalt.