Lexus LS 2006-2012

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
Lexus LS 2006-2012

Krydsmål på din bil?

Krydsmålet oplyser om, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i din alufælge. På de fleste hjul er der et forskelligt antal bolte, og det er altså vigtigt, det samme antal huller i stålfælgen, så fælgen kan monteres rigtigt. På Lexus LS er krydsmålet 5x120. Her angiver 5-tallet, hvor mange bolte hjulet har, imens 120 beretter om antallet af mm. der er mellem bolte overfor hinanden.

Ved montering af brugte dæk på autobilen, er det vigtigt at være opmærksom på, ikke kun at handle de første og de bedste. man skal både henlede opmærksomheden på, hvad dækket kan udfordres til, størrelsen på de fælge man bør handle, og så antallet af bolte der skal anvendes i hjulet.

På den måde finder du de rette stålfælge

Der er rigtig mange forskellige hjuldata, man alle bør tag med i beregninger, hvis man skal have brugte stålfælge på autobilen. Med en din Lexus LS er det vigtigt du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du investerer i dem.

Hastighedsgodkendelsen fortæller, hvor stærkt bilen må fremføres med de monteret hjul. Det er altså vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er angivet på gummiet, ikke er mindre end den maksimale hastighed bilen kan fremføres med. Din bil må altså ikke kunne køre med højere hastighed end dækket kan tåle.Afhængigt af, motor størrelsen din bil har, er der forskel på, hvor hurtigt den må fremføres med og hermed også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk bør have.

I forbindelse med at få dit køretøj til både at køre så sikker og optimalt som det er muligt, er det derfor essentielt at, du undersøger informationerne på hjulene til enhver detalje, således at du kan få sat de rette fælge på din automobil.

Det rigtige ET mål er vigtigt

Under nogle omstændigheder kan man opleve, at dækket på køretøjet vil komme til at ramme automobilens skærm kant. Dette er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at dækket ikke passer, men kan være resultatet af et forkert mål. ET målet viser, afstanden fra køretøjets skærmkant, fælgen er placeret. Afhængigt af hvilken motor typen din bil har, er målene også afvigende. Helt overordnet er de mellem - 0. Det er vigtigt, at man retter sig efter ET målet, så man undgår, at stålfælgen kommer til at berører yderskærmen.