Lexus LS 2012-2017

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
Lexus LS 2012-2017

Når man skal montere nye dæk på sit køretøj, bør man være opmærksom på, ikke kun at købe de første og bedste. man skal både henlede opmærksomheden på, hvad gummiet kan holde til, størrelsen på de fælge man skal købe, endvidere hvor mange bolte der skal anvendes i fælgen.

På den måde opdager du de rette dæk

Hastighedsgodkendelsen fortæller, hvor stærkt køretøjet må fremføres med de påsatte dæk. Det er dermed vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er trykt på dækket, ikke bliver mindre end den højeste hastighed automobilen må køre. Din bil må altså ikke kunne køre med højere fart end dækket kan tåle.Afhængigt af, motor typen din bil har, kan der være forskel på, hvor hurtigt den kan køre og altså også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk bør være udstyret med.

Der findes mange forskellige hjuldata, man alle skal tag med i beregninger, når overvejer nye alufælge til sin bil. Med en din bil er det vigtigt at du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du investerer i dem.

Krydsmål på din bil?

Krydsmålet angiver, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i din stålfælge. På mange alufælge er der et forskelligt antal bolte, og det er derfor vigtigt, der er lige så mange huller i fælgen, så alufælgen kan monteres korrekt. På den her bil et krydsmål på 5x120. Her angiver 5-tallet, antallet af bolte dækket har, mens 120 fortæller antallet af mm. der er mellem bolte overfor hinanden.

Med henblik på at få dit køretøj til at køre så perfekt og optimalt som det er muligt, er det derfor essentielt at, du researcher hjuldataene til enhver detalje, således at du kan få monteret de helt korrekte dæk på din slæde.

Det korrekte ET mål er meget vigtigt

I nogle tilfælde kan man opleve, at hjulet på automobilen vil komme til at ramme bilens skærm kant. Det er ikke Det samme som, at dækket er for stort eller for bredt, men kan være resultatet af et forkert ET mål. ET målet viser, hvor langt væk fra køretøjets skærmkant, alufælgen sidder. Afhængigt af hvilken motor typen din Lexus LS har, er ET-numrene også forskellige. De er de mellem - 0. Det er vigtigt, at du Følger anvisningerne, så man kommer udenom, at stålfælgen kommer til at skrabe mod yderskærmen.