Lexus LC 2016-2020

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
LC500V8471Benzin5M14 x 1.55x12025 - 25
LC500hV6354Diesel5M14 x 1.55x12025 - 25
Motor Type: LC500Værdi
MotorV8
Hestekræfter471
BrændstofBenzin
Antal bolte5
Bolt størrelseM14 x 1.5
Krydsmål5x120
ET mål mellem25 - 25
Vi anbefaler Dækbutikken.dk - Klik her
Motor Type: LC500hVærdi
MotorV6
Hestekræfter354
BrændstofDiesel
Antal bolte5
Bolt størrelseM14 x 1.5
Krydsmål5x120
ET mål mellem25 - 25
Lexus LC 2016-2020

Hvilket krydsmål på dit køretøj?

Krydsmålet angiver, afstanden mellem fra bolt til bolten på fælgen i dit hjul. På mange hjul er der et forskelligt antal bolte, og det er altså vigtigt, det samme antal huller i stålfælgen, så alufælgen kan påsættes korrekt. På Lexus LC er krydsmålet 5x120. Her angiver 5-tallet, antallet af bolte alufælgen har, imens 120 beretter om antallet af mm. der er mellem to bolte overfor hinanden.

Når man overvejer motering af brugte eller nye hjul på sin bil, er det vigtigt at være obs på, ikke blot at handle de første og de bedste. Her bør man både være obs på, hvad dækket kan udfordres til, størrelsen på de fælge man vil handle, og så antallet af bolte der skal placeres i hjulet.

Det rigtige ET mål er meget afgørende

Under nogle omstændigheder kan man opleve, at dækket på automobilen vil komme til at påfører bilens skærm kant. Dette er ikke Det samme som, at fælgen ikke passer, men kan være resultatet af et forkert mål. målet beretter om, hvor langt væk fra køretøjets skærmkant, fælgen er placeret. Afhængigt af hvilken motoren dit køretøj har, er ET-målene også afvigende. De er de et sted mellem 25 - 25. Dog er det vigtigt, at du retter sig efter ET målet, så man kommer udenom, at hjulet kommer til at berører yderkanten.

For at få din bil til at køre så perfekt og optimalt som muligt, er det derfor vigtigt at, du researcher hjuldataene til enhver detalje, så du kan få sat de helt rigtige stålfælge på din bil.

Sådan finder du de rigtige stålfælge

Der er rigtig mange variationer på data på hjuldæk, man alle skal tage højde for, hvis overvejer nye alufælge til sit køretøj. Med en din bil er det vigtigt du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du investerer i dem.

Hastighedsgodkendelsen indikerer, hvor hurtigt bilen må fremføres med de påsatte fælge. Det er altså vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er beskrevet på gummiet, ikke er mindre end den højeste hastighed automobilen kan fremføres med. Dit køretøj bør altså ikke kunne køre med højere fart end dækket kan tåle.Afhængigt af, hvilken motor din Lexus LC har, er der afvigelser på, hvor stærkt den kan fremføres med og hermed også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk burde have.