Lexus IS F 2007-2014

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
5.0iV8417Benzin5M12 x 1.55x114.345 - 45
Motor Type: 5.0iVærdi
MotorV8
Hestekræfter417
BrændstofBenzin
Antal bolte5
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål5x114.3
ET mål mellem45 - 45
Lexus IS F 2007-2014

Det rigtige ET mål er afgørende

Under nogle omstændigheder kan man komme udfor, at fælgen på køretøjet kommer til at ramme køretøjets skærm kant. Dette er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at hjulet ikke passer, men kan være resultatet af et u-korrekt ET mål. ET målet indikerer, hvor langt væk fra køretøjets skærmkant, fælgen sidder. Afhængigt af den type motor din Lexus IS F har, er målene også afvigende. De er de mellem 45 - 45. Det er vigtigt, at man retter sig efter ET målet, så man undgår, at alufælgen kommer til at berører skærmkanten.

Hvilket krydsmål på din Lexus IS F?

Krydsmålet oplyser om, målet mellem fra bolt til bolten på fælgen i din stålfælge. På de fleste dæk er der 4-5 bolte, og det er altså vigtigt, det samme antal monteringspunkter i fælgen, så fælgen kan påsættes rigtigt. På denne bil hedder krydsmålet 5x114.3. Her angiver 5-tallet, antallet af bolte dækket har, imens 114.3 beretter om antallet af mm. der er mellem bolte overfor hinanden.

På den måde finder du de rigtige alufælge

Der findes mange variationer på hjuldata, man alle bør tage højde for, hvis man skal have nye stålfælge på sin slæde. Med en din Lexus IS F er det vigtigt du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du handler dem.

Hastighedsgodkendelsen viser, hvor hurtigt køretøjet har lov til at fremføres med de monteret fælge. Det er altså vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er trykt på gummiet, ikke er lavere end den højeste hastighed køretøjet kan fremføres med. Din bil må altså ikke kunne køre med højere hastighed end dækket kan tåle.Afhængigt af, motor typen din Lexus IS F har, kan der være afvigelser på, hvor stærkt den kan fremføres med og dermed også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk burde være udstyret med.

I forbindelse med at få din Lexus IS F til at køre så perfekt og optimalt som muligt, er det derfor essentielt at, du undersøger hjuldataene til punkt og prikke, således at du kan få monteret de helt rigtige stålfælge på dit køretøj.

Ved montering af brugte dæk på autobilen, skal man være opmærksom på, ikke blot at investere i de første og bedste. Her skal man både være opmærksom på, hvad gummiet kan udfordres til, hvor store fælge man vil handle, samt hvor mange bolte der skal bruges i hjulet.