Lexus GS 1993-1997

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
GS300V6217Benzin5M12 x 1.55x114.342 - 45
Motor Type: GS300Værdi
MotorV6
Hestekræfter217
BrændstofBenzin
Antal bolte5
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål5x114.3
ET mål mellem42 - 45
Lexus GS 1993-1997

Når man skal montere brugte fælge på sit køretøj, er det vigtigt at være henlede opmærksomheden på, ikke kun at købe de første og bedste. man skal både være obs på, hvad gummiet kan tåle, størrelsen på de fælge man vil handle, endvidere antallet af bolte der skal bruges i hjulet.

Krydsmål på din bil?

Krydsmålet angiver, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i din fælge. På mange fælge er der 4-5 bolte, og det er derfor vigtigt, der er lige så stort antal huller i alufælgen, så fælgen kan påsættes korrekt. På dette køretøj er krydsmålet 5x114.3. Her angiver 5-tallet, antallet af bolte alufælgen har, mens 114.3 fortæller antallet af mm. der er mellem to bolte placeret diagonalt.

Det korrekte ET mål er meget vigtigt

Under nogle omstændigheder kan man komme udfor, at dækket på køretøjet kommer til at skrabe mod automobilens skærm kant. Dette er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at stålfælgen er for stort eller for bredt, men kan være et resulta af et afvigende mål. ET målet viser, afstanden fra køretøjets yderskærm, dækket sidder. Afhængigt af hvilken motoren din bil har, er målene også afvigende. Helt overordnet er de et sted mellem 45 - 45. Dog er det vigtigt, at man Følger anvisningerne, så man kommer udenom, at stålfælgen kommer til at skrabe mod skærmen.

For at få dit køretøj til at være så sikker og optimalt som muligt, er det derfor vigtigt at, du undersøger informationerne på hjulene til enhver detalje, således at du kan få monteret de korrekte fælge på din bil.

Sådan finder du de rigtige hjul

Hastighedsgodkendelsen indikerer, hvor hurtigt køretøjet må fremføres med de påsatte fælge. Det er derfor vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er angivet på gummiet, ikke bliver lavere end den højeste hastighed køretøjet kan køre. Dit køretøj må altså ikke køre med højere hastighed end dækket er lavet til.Afhængigt af, hvilken motor din Lexus GS har, er der afvigelser på, hvor hurtigt den må køre og hermed også den hastighedsgodkendelse dine dæk burde have.

Der findes rigtig mange forskellige info på fælge, man bør tage højde for, når overvejer brugte fælge på sin bil. Med en din bil er det vigtigt at du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du lægger en ordre på dem.