Lexus ES 1989-1991

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
Lexus ES 1989-1991

Det korrekte ET mål er vigtigt

I visse tilfælde kan man komme udfor, at fælgen på køretøjet vil komme til at påfører køretøjets yderskærm. Dette er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at hjulet ikke passer, det kan være et resulta af et afvigende ET mål. målet viser, hvor langt væk fra automobilens yderskærm, fælgen er placeret. Afhængigt af hvilken type motor dit køretøj har, er målene også forskellige. Helt overordnet ligger de et sted mellem 38 - 41. Dog er det vigtigt, at du retter sig efter ET målet, så man kommer udenom, at fælgen kommer til at skrabe mod skærmen.

Således finder du de rigtige hjul

Hastighedsgodkendelsen fortæller, hvor hurtigt bilen må køre med de monteret dæk. Det er altså vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er støbt på gummiet, ikke er mindre end den højeste hastighed bilen må fremføres med. Din Lexus ES må altså ikke køre med højere hastighed end dækket er lavet til.Afhængigt af, motor størrelsen dit køretøj har, er der afvigelser på, hvor hurtigt den kan køre og dermed også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk bør have.

Der er en del forskellige hjuldata, man skal tage højde for, når man skal have brugte hjul på autobilen. Med en din Lexus ES er det vigtigt at du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du lægger en ordre på dem.

Med henblik på at få dit køretøj til at være så perfekt og optimalt som det er muligt, er det derfor essentielt at, du undersøger data på hjulene til enhver detalje, så du kan få monteret de helt rette hjul på din slæde.

Krydsmål på dit køretøj?

Krydsmålet oplyser om, afstanden mellem fra bolt til bolten på fælgen i din fælge. På de fleste stålfælge er der et forskelligt antal bolte, og det er derfor vigtigt, det samme antal huller i alufælgen, så hjulet kan monteres rigtigt. På den her bil er krydsmålet 5x114.3. Her angiver 5-tallet, antallet af bolte dækket har, imens 114.3 beretter om antallet af mm. som er mellem to bolte placeret diagonalt.

Når man skal montere brugte eller nye fælge på sin slæde, er det vigtigt at være opmærksom på, ikke blot at handle de første og bedste. Her bør man både være obs på, hvad dækket kan udfordres til, hvilken størrelse fælge man bør købe, og så antallet af bolte der skal være i hjulet.