Lexus ES 2012-2015

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
ES250I4181Benzin5M12 x 1.55x114.338 - 41
Motor Type: ES250Værdi
MotorI4
Hestekræfter181
BrændstofBenzin
Antal bolte5
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål5x114.3
ET mål mellem38 - 41
Lexus ES 2012-2015

Sådan finder du de rette alufælge

Der findes en del forskellige informationer på hjuldæk, man alle skal tage højde for, når overvejer brugte stålfælge på sin slæde. Med en din Lexus ES er det vigtigt at du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du handler dem.

Hastighedsgodkendelsen viser, hvor stærkt bilen har lov til at fremføres med de påsatte fælge. Det er dermed vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er beskrevet på dækket, ikke bliver mindre end den maksimale hastighed automobilen må køre. Dit køretøj må altså ikke kunne køre med højere fart end dækket er lavet til.Afhængigt af, hvilken motor dit køretøj har, er der forskel på, hvor hurtigt den kan køre og dermed også den hastighedsgodkendelse dine dæk bør være udstyret med.

Det rigtige ET mål er afgørende

Under nogle omstændigheder kan man opleve, at fælgen på automobilen vil komme til at ramme automobilens yderskærm. Dette er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at dækket er for stort eller for bredt, det kan være resultatet af et afvigende ET mål. målet beretter om, hvor langt væk fra automobilens skærmkant, fælgen sidder. Afhængigt af hvilken type motor din Lexus ES har, er målene også forskellige. De ligger de mellem 38 - 41. Dog er det vigtigt, at du Følger anvisningerne, så man kommer udenom, at alufælgen kommer til at rammer skærmkanten.

Ved montering af nye fælge på autobilen, skal man være henlede opmærksomheden på, ikke kun at handle de første og bedste. man skal både være opmærksom på, hvad dækket kan holde til, hvor store fælge man bør investere i, samt hvor mange bolte der skal placeres i fælgen.

Hvilket krydsmål på din bil?

Krydsmålet oplyser om, afstanden mellem fra bolt til bolten på fælgen i dit dæk. På mange hjul er der 4-5 bolte, og det er altså vigtigt, det samme antal huller i hjulet, så hjulet kan monteres korrekt. På denne bil et krydsmål på 5x114.3. Her angiver 5-tallet, antallet af bolte stålfælgen har, mens 114.3 fortæller hvor mange mm. som er mellem bolte placeret diagonalt.

Med henblik på at få dit køretøj til både at køre så perfekt og optimalt som det er muligt, er det derfor essentielt at, du studere hjuldataene til enhver detalje, så du kan få monteret de helt rette dæk på din slæde.