Land Rover Freelander 2 2006-2010

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
2.2 TDI4150Diesel5M14 x 1.55x10850 - 55
3.2iI6229Benzin5M14 x 1.55x10850 - 55
Motor Type: 2.2 TDVærdi
MotorI4
Hestekræfter150
BrændstofDiesel
Antal bolte5
Bolt størrelseM14 x 1.5
Krydsmål5x108
ET mål mellem50 - 55
Vi anbefaler Dækbutikken.dk - Klik her
Motor Type: 3.2iVærdi
MotorI6
Hestekræfter229
BrændstofBenzin
Antal bolte5
Bolt størrelseM14 x 1.5
Krydsmål5x108
ET mål mellem50 - 55
Land Rover Freelander 2 2006-2010

I forbindelse med at få dit køretøj til at køre så perfekt og optimalt som muligt, er det derfor essentielt at, du studere informationerne på dækkene til punkt og prikke, så du kan få sat de rette stålfælge på din automobil.

Ved montering af brugte eller nye hjul på sit køretøj, er det vigtigt at være henlede opmærksomheden på, ikke blot at købe de første og de bedste. man skal både henlede opmærksomheden på, hvad dækket kan tåle, hvilken størrelse fælge man vil investere i, samt antallet af bolte der skal bruges i fælgen.

Krydsmål på dit køretøj?

Krydsmålet oplyser om, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i din alufælge. På de fleste hjul er der et forskelligt antal bolte, og det er altså vigtigt, det samme antal huller i stålfælgen, så dækket kan påsættes rigtigt. På den her bil et krydsmål på 5x108. Her angiver 5-tallet, antallet af bolte hjulet har, imens 108 angiver antallet af mm. der er mellem bolte overfor hinanden.

På den måde opdager du de korrekte alufælge

Hastighedsgodkendelsen fortæller, hvor hurtigt køretøjet må køre med de monteret hjul. Det er dermed vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er beskrevet på dækket, ikke er lavere end den maksimale hastighed bilen kan fremføres med. Din bil må altså ikke køre med højere fart end dækket er fremstillet til.Afhængigt af, hvilken motor din Land Rover Freelander 2 har, kan der være afvigelser på, hvor stærkt den må køre og altså også den hastighedsgodkendelse dine dæk skal have.

Der findes mange forskellige info på hjuldæk, man alle bør tage højde for, når overvejer nye eller brugte alufælge til autobilen. Med en din bil er det vigtigt du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du lægger en ordre på dem.

Det korrekte ET mål er meget vigtigt

Under nogle omstændigheder kan man opleve, at dækket på automobilen vil komme til at påfører bilens skærm kant. Dette er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at hjulet ikke passer, det kan være et resulta af et u-korrekt mål. målet viser, hvor langt væk fra bilens yderskærm, alufælgen er placeret. Afhængigt af hvilken motor typen dit køretøj har, er ET-målene også afvigende. Helt overordnet er de mellem 50 - 55. Dog er det vigtigt, at du retter sig efter ET målet, så man undgår, at alufælgen kommer til at rammer skærmkanten.

Reperationer på en Land Rover Freelander 2 2006-2010

Land Rover Freelander 2 Affjedring / støddæmpereLand Rover Freelander 2 AirconditionLand Rover Freelander 2 Anhængertræk
Land Rover Freelander 2 BatteriLand Rover Freelander 2 BilplejeLand Rover Freelander 2 Bremser
Land Rover Freelander 2 Dæk & hjulLand Rover Freelander 2 DækopbevaringLand Rover Freelander 2 Elektrisk arbejde
Land Rover Freelander 2 FejlsøgningLand Rover Freelander 2 Firehjulsudmåling / Sporing af bilLand Rover Freelander 2 Fælge
Land Rover Freelander 2 GearkasseLand Rover Freelander 2 KoblingLand Rover Freelander 2 Lak- og malerarbejde
Land Rover Freelander 2 MotorLand Rover Freelander 2 OlieskiftLand Rover Freelander 2 Pladearbejde (buler m.m.)
Land Rover Freelander 2 RustarbejdeLand Rover Freelander 2 ServiceeftersynLand Rover Freelander 2 Skadesarbejde
Land Rover Freelander 2 Stenslag & rudeskiftLand Rover Freelander 2 StyretøjLand Rover Freelander 2 Syn & klargøring
Land Rover Freelander 2 Tandrem/kædekitLand Rover Freelander 2 UdstødningLand Rover Freelander 2 Undervognsbehandling