Lancia Trevi 1976-1985

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
All trims0Diesel4M12 x 1.254x9834 - 40
Motor Type: All trimsVærdi
Motor
Hestekræfter0
BrændstofDiesel
Antal bolte4
Bolt størrelseM12 x 1.25
Krydsmål4x98
ET mål mellem34 - 40
Lancia Trevi 1976-1985

Således finder du de korrekte stålfælge

Hastighedsgodkendelsen viser, hvor hurtigt køretøjet må fremføres med de påsatte dæk. Det er altså vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er angivet på gummiet, ikke bliver mindre end den maksimale hastighed køretøjet må køre. Din Lancia Trevi bør altså ikke køre med højere fart end dækket er lavet til.Afhængigt af, motor størrelsen dit køretøj har, er der afvigelser på, hvor hurtigt den må fremføres med og hermed også den hastighedsgodkendelse dine dæk bør have.

Der findes rigtig mange forskellige data på alufælge, man alle skal tag med i beregninger, hvis man skal have brugte stålfælge til sin bil. Med en din bil er det vigtigt du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du handler dem.

Hvilket krydsmål på din bil?

Krydsmålet fortæller, afstanden mellem fra bolt til bolten på fælgen i din alufælge. På de fleste stålfælge er der 4-5 bolte, og det er altså vigtigt, der er lige så stort antal huller i stålfælgen, så stålfælgen kan monteres korrekt. På Lancia Trevi er krydsmålet 4x98. Her angiver 4-tallet, antallet af bolte fælgen har, mens 98 beretter om hvor mange mm. der er mellem bolte placeret diagonalt.

Når man overvejer motering af brugte eller nye dæk på autobilen, er det vigtigt at være henlede opmærksomheden på, ikke kun at investere i de første og de bedste. Her bør man både være obs på, hvad gummiet kan udfordres til, hvor store fælge man skal handle, og så hvor mange bolte der skal bruges i fælgen.

Med henblik på at få din bil til at være så sikker og optimalt som muligt, er det derfor essentielt at, du undersøger hjuldataene til punkt og prikke, så du kan få sat de korrekte stålfælge på din slæde.

Det korrekte ET mål er afgørende

I nogle tilfælde kan man komme udfor, at hjulet på køretøjet vil komme til at skrabe mod automobilens skærm kant. Dette er ikke Det samme som, at alufælgen ikke passer, men kan være resultatet af et u-korrekt ET mål. ET målet indikerer, hvor langt væk fra køretøjets yderskærm, fælgen er placeret. Afhængigt af den motoren din Lancia Trevi har, er ET-målene også afvigende. Helt overordnet ligger de mellem 34 - 40. Det er vigtigt, at man retter sig efter ET målet, så man undgår, at hjulet kommer til at skrabe mod skærmen.

Reperationer på en Lancia Trevi 1976-1985

Lancia Trevi Affjedring / støddæmpereLancia Trevi AirconditionLancia Trevi Anhængertræk
Lancia Trevi BatteriLancia Trevi BilplejeLancia Trevi Bremser
Lancia Trevi Dæk & hjulLancia Trevi DækopbevaringLancia Trevi Elektrisk arbejde
Lancia Trevi FejlsøgningLancia Trevi Firehjulsudmåling / Sporing af bilLancia Trevi Fælge
Lancia Trevi GearkasseLancia Trevi KoblingLancia Trevi Lak- og malerarbejde
Lancia Trevi MotorLancia Trevi OlieskiftLancia Trevi Pladearbejde (buler m.m.)
Lancia Trevi RustarbejdeLancia Trevi ServiceeftersynLancia Trevi Skadesarbejde
Lancia Trevi Stenslag & rudeskiftLancia Trevi StyretøjLancia Trevi Syn & klargøring
Lancia Trevi Tandrem/kædekitLancia Trevi UdstødningLancia Trevi Undervognsbehandling