Lancia Hyena 1992-1996

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
2.0iI4247Benzin5M12 x 1.25N/A - 0
Motor Type: 2.0iVærdi
MotorI4
Hestekræfter247
BrændstofBenzin
Antal bolte5
Bolt størrelseM12 x 1.25
KrydsmålN/A
ET mål mellem - 0
Lancia Hyena 1992-1996

Det rigtige ET mål er meget vigtigt

Under nogle omstændigheder kan man opleve, at alufælgen på automobilen vil komme til at påfører automobilens skærm kant. Dette er ikke Det samme som, at dækket ikke passer, det kan være et resulta af et forkert mål. målet indikerer, hvor langt væk fra automobilens skærmkant, fælgen er placeret. Afhængigt af hvilken motor typen dit køretøj har, er målene også afvigende. De ligger de et sted mellem - 0. Det er vigtigt, at man Følger anvisningerne, så man kommer udenom, at fælgen kommer til at skrabe mod skærmkanten.

Ved montering af brugte eller nye dæk på sit køretøj, bør man være obs på, ikke blot at handle de første og bedste. Her bør man både være obs på, hvad dækket kan udfordres til, hvilken størrelse fælge man ønsker at købe, endvidere hvor mange bolte der skal placeres i fælgen.

For at få din Lancia Hyena til at være så sikker og optimalt som muligt, er det derfor essentielt at, du studere hjuldataene til enhver detalje, så du kan få sat de korrekte dæk på din automobil.

Krydsmål på dit køretøj?

Krydsmålet oplyser om, afstanden mellem fra bolt til bolten på fælgen i din alufælge. På mange hjul er der et forskelligt antal bolte, og det er derfor vigtigt, det samme antal monteringspunkter i fælgen, så alufælgen kan monteres rigtigt. På Lancia Hyena et krydsmål på N/A. Her angiver N/A-tallet, antallet af bolte hjulet har, mens angiver hvor mange mm. som er mellem bolte placeret diagonalt.

På den måde opdager du de korrekte hjul

Hastighedsgodkendelsen indikerer, hvor hurtigt automobilen må fremføres med de påsatte dæk. Det er derfor vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er angivet på dækket, ikke er lavere end den højeste hastighed bilen kan fremføres med. Din bil bør altså ikke køre med højere hastighed end dækket er fremstillet til.Afhængigt af, motor størrelsen din bil har, kan der være afvigelser på, hvor stærkt den må fremføres med og dermed også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk bør have.

Der er rigtig mange forskellige data på hjuldæk, man skal tage højde for, når overvejer brugte dæk til autobilen. Med en dit køretøj er det vigtigt du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du handler dem.

Reperationer på en Lancia Hyena 1992-1996

Lancia Hyena Affjedring / støddæmpereLancia Hyena AirconditionLancia Hyena Anhængertræk
Lancia Hyena BatteriLancia Hyena BilplejeLancia Hyena Bremser
Lancia Hyena Dæk & hjulLancia Hyena DækopbevaringLancia Hyena Elektrisk arbejde
Lancia Hyena FejlsøgningLancia Hyena Firehjulsudmåling / Sporing af bilLancia Hyena Fælge
Lancia Hyena GearkasseLancia Hyena KoblingLancia Hyena Lak- og malerarbejde
Lancia Hyena MotorLancia Hyena OlieskiftLancia Hyena Pladearbejde (buler m.m.)
Lancia Hyena RustarbejdeLancia Hyena ServiceeftersynLancia Hyena Skadesarbejde
Lancia Hyena Stenslag & rudeskiftLancia Hyena StyretøjLancia Hyena Syn & klargøring
Lancia Hyena Tandrem/kædekitLancia Hyena UdstødningLancia Hyena Undervognsbehandling