Lancia Gamma 1976-1984

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
All trims0Diesel5M12 x 1.255x10846 - 52
Motor Type: All trimsVærdi
Motor
Hestekræfter0
BrændstofDiesel
Antal bolte5
Bolt størrelseM12 x 1.25
Krydsmål5x108
ET mål mellem46 - 52
Lancia Gamma 1976-1984

Ved montering af brugte fælge på sin slæde, bør man være obs på, ikke kun at investere i de første man finder. man skal både være obs på, hvad dækket kan holde til, størrelsen på de fælge man skal købe, endvidere antallet af bolte der skal være i fælgen.

Sådan opdager du de rette alufælge

Hastighedsgodkendelsen fortæller, hvor hurtigt automobilen må køre med de påsatte fælge. Det er altså vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er trykt på gummiet, ikke bliver mindre end den maksimale hastighed køretøjet må fremføres med. Dit køretøj bør altså ikke køre med højere fart end dækket er fremstillet til.Afhængigt af, motor typen din Lancia Gamma har, kan der være forskel på, hvor stærkt den kan køre og hermed også den hastighedsgodkendelse dine dæk bør have.

Der er rigtig mange forskellige informationer på alufælge, man bør tag med i beregninger, hvis man skal have nye stålfælge på autobilen. Med en dit køretøj er det vigtigt at du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du køber dem.

Det rigtige ET mål er vigtigt

I visse tilfælde kan man opleve, at hjulet på køretøjet kommer til at ramme køretøjets skærm kant. Det er ikke Det samme som, at hjulet ikke passer, det kan være resultatet af et forkert ET mål. målet indikerer, afstanden fra bilens skærmkant, hjulet sidder. Afhængigt af hvilken motor typen din Lancia Gamma har, er ET-målene også forskellige. Helt overordnet ligger de et sted mellem 46 - 52. Dog er det vigtigt, at man Følger anvisningerne, så man kommer udenom, at stålfælgen kommer til at skrabe mod inderskærmen.

I forbindelse med at få dit køretøj til at være så perfekt og optimalt som muligt, er det derfor essentielt at, du researcher hjuldataene til enhver detalje, således at du kan få sat de helt korrekte fælge på dit køretøj.

Hvilket krydsmål på din bil?

Krydsmålet angiver, afstanden mellem fra bolt til bolten på fælgen i din alufælge. På de fleste fælge er der et forskelligt antal bolte, og det er altså vigtigt, der er lige så stort antal monteringspunkter i dækket, så stålfælgen kan monteres rigtigt. På den her bil er krydsmålet 5x108. Her angiver 5-tallet, antallet af bolte hjulet har, imens 108 beretter om antallet af mm. der er mellem to bolte overfor hinanden.

Reperationer på en Lancia Gamma 1976-1984

Lancia Gamma Affjedring / støddæmpereLancia Gamma AirconditionLancia Gamma Anhængertræk
Lancia Gamma BatteriLancia Gamma BilplejeLancia Gamma Bremser
Lancia Gamma Dæk & hjulLancia Gamma DækopbevaringLancia Gamma Elektrisk arbejde
Lancia Gamma FejlsøgningLancia Gamma Firehjulsudmåling / Sporing af bilLancia Gamma Fælge
Lancia Gamma GearkasseLancia Gamma KoblingLancia Gamma Lak- og malerarbejde
Lancia Gamma MotorLancia Gamma OlieskiftLancia Gamma Pladearbejde (buler m.m.)
Lancia Gamma RustarbejdeLancia Gamma ServiceeftersynLancia Gamma Skadesarbejde
Lancia Gamma Stenslag & rudeskiftLancia Gamma StyretøjLancia Gamma Syn & klargøring
Lancia Gamma Tandrem/kædekitLancia Gamma UdstødningLancia Gamma Undervognsbehandling