Jeep Patriot 2007-2010

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
2.0 CRDI4138Diesel5M12 x 1.55x114.339 - 39
2.4iI4168Benzin5M12 x 1.55x114.339 - 39
Motor Type: 2.0 CRDVærdi
MotorI4
Hestekræfter138
BrændstofDiesel
Antal bolte5
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål5x114.3
ET mål mellem39 - 39
Vi anbefaler Dækbutikken.dk - Klik her
Motor Type: 2.4iVærdi
MotorI4
Hestekræfter168
BrændstofBenzin
Antal bolte5
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål5x114.3
ET mål mellem39 - 39
Jeep Patriot 2007-2010

Med henblik på at få dit køretøj til både at køre så perfekt og optimalt som det er muligt, er det derfor vigtigt at, du undersøger hjuldataene til enhver detalje, så du kan få monteret de rigtige dæk på din bil.

Krydsmål på din bil?

Krydsmålet fortæller, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i din alufælge. På mange dæk er der et forskelligt antal bolte, og det er derfor vigtigt, det samme antal monteringspunkter i alufælgen, så stålfælgen kan monteres korrekt. På denne bil er krydsmålet 5x114.3. Her angiver 5-tallet, hvor mange bolte stålfælgen har, imens 114.3 beretter om antallet af mm. som er mellem bolte overfor hinanden.

Det rigtige ET mål er afgørende

I visse tilfælde kan man opleve, at dækket på bilen vil komme til at skrabe mod automobilens yderskærm. Det er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at hjulet ikke passer, det kan være et resulta af et forkert mål. ET målet viser, hvor langt væk fra køretøjets skærmkant, dækket er placeret. Afhængigt af hvilken type motor dit køretøj har, er målene også forskellige. Helt overordnet er de et sted mellem 39 - 39. Det er vigtigt, at du Følger anvisningerne, så man kommer udenom, at hjulet kommer til at skrabe mod skærmkanten.

På den måde finder du de rigtige hjul

Hastighedsgodkendelsen fortæller, hvor stærkt bilen har lov til at fremføres med de monteret dæk. Det er dermed vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er angivet på dækket, ikke bliver mindre end den højeste hastighed bilen kan fremføres med. Dit køretøj bør altså ikke køre med højere hastighed end dækket er fremstillet til.Afhængigt af, motor typen dit køretøj har, er der forskel på, hvor stærkt den må køre og hermed også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk skal have.

Der findes mange forskellige info på alufælge, man skal tag med i beregninger, hvis man skal have brugte dæk til sin bil. Med en din bil er det vigtigt du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du køber dem.

Ved montering af brugte eller nye dæk på sin slæde, er det vigtigt at være obs på, ikke kun at investere i de første og de bedste. Her skal man både henlede opmærksomheden på, hvad dækket kan holde til, størrelsen på de fælge man ønsker at købe, samt antallet af bolte der skal være i hjulet.

Reperationer på en Jeep Patriot 2007-2010

Jeep Patriot Affjedring / støddæmpereJeep Patriot AirconditionJeep Patriot Anhængertræk
Jeep Patriot BatteriJeep Patriot BilplejeJeep Patriot Bremser
Jeep Patriot Dæk & hjulJeep Patriot DækopbevaringJeep Patriot Elektrisk arbejde
Jeep Patriot FejlsøgningJeep Patriot Firehjulsudmåling / Sporing af bilJeep Patriot Fælge
Jeep Patriot GearkasseJeep Patriot KoblingJeep Patriot Lak- og malerarbejde
Jeep Patriot MotorJeep Patriot OlieskiftJeep Patriot Pladearbejde (buler m.m.)
Jeep Patriot RustarbejdeJeep Patriot ServiceeftersynJeep Patriot Skadesarbejde
Jeep Patriot Stenslag & rudeskiftJeep Patriot StyretøjJeep Patriot Syn & klargøring
Jeep Patriot Tandrem/kædekitJeep Patriot UdstødningJeep Patriot Undervognsbehandling