Iveco Daily 2006-2011

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
2.3 SRWI40Diesel6M14 x 1.56x12550 - 50
3.0 SRWI40Diesel6M14 x 1.56x12550 - 50
Motor Type: 2.3 SRWVærdi
MotorI4
Hestekræfter0
BrændstofDiesel
Antal bolte6
Bolt størrelseM14 x 1.5
Krydsmål6x125
ET mål mellem50 - 50
Vi anbefaler Dækbutikken.dk - Klik her
Motor Type: 3.0 SRWVærdi
MotorI4
Hestekræfter0
BrændstofDiesel
Antal bolte6
Bolt størrelseM14 x 1.5
Krydsmål6x125
ET mål mellem50 - 50
Iveco Daily 2006-2011

Sådan opdager du de rigtige dæk

Hastighedsgodkendelsen fortæller, hvor stærkt bilen må fremføres med de monteret hjul. Det er dermed vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er angivet på gummiet, ikke er lavere end den højeste hastighed køretøjet må fremføres med. Din Iveco Daily må altså ikke kunne køre med højere hastighed end dækket er lavet til.Afhængigt af, motor størrelsen dit køretøj har, er der forskel på, hvor hurtigt den kan køre og altså også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk skal være udstyret med.

Der findes rigtig mange forskellige hjuldata, man alle bør tage højde for, når overvejer brugte dæk til sit køretøj. Med en din Iveco Daily er det vigtigt du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du investerer i dem.

Med henblik på at få din bil til at køre så perfekt og optimalt som muligt, er det derfor essentielt at, du undersøger data på fælgene til enhver detalje, så du kan få sat de helt korrekte alufælge på dit køretøj.

Ved montering af brugte hjul på autobilen, bør man være henlede opmærksomheden på, ikke blot at investere i de første og de bedste. man skal både henlede opmærksomheden på, hvad gummiet kan holde til, størrelsen på de fælge man ønsker at handle, samt hvor mange bolte der skal anvendes i fælgen.

Hvilket krydsmål på din Iveco Daily?

Krydsmålet oplyser om, afstanden mellem fra bolt til bolten på fælgen i din fælge. På mange fælge er der et forskelligt antal bolte, og det er derfor vigtigt, der er lige så mange huller i hjulet, så dækket kan monteres rigtigt. På den her bil er krydsmålet 6x125. Her angiver 6-tallet, antallet af bolte alufælgen har, mens 125 angiver hvor mange mm. som er mellem to bolte overfor hinanden.

Det korrekte ET mål er meget afgørende

Under nogle omstændigheder kan man komme udfor, at dækket på bilen kommer til at påfører automobilens skærm kant. Dette er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at fælgen ikke passer, men kan være et resulta af et forkert mål. målet viser, hvor langt væk fra bilens skærmkant, stålfælgen sidder. Afhængigt af den type motor din bil har, er målene også afvigende. Helt overordnet ligger de et sted mellem 65 - 65. Dog er det vigtigt, at man Følger anvisningerne, så man undgår, at dækket kommer til at berører yderkanten.

Reperationer på en Iveco Daily 2006-2011

Iveco Daily Affjedring / støddæmpereIveco Daily AirconditionIveco Daily Anhængertræk
Iveco Daily BatteriIveco Daily BilplejeIveco Daily Bremser
Iveco Daily Dæk & hjulIveco Daily DækopbevaringIveco Daily Elektrisk arbejde
Iveco Daily FejlsøgningIveco Daily Firehjulsudmåling / Sporing af bilIveco Daily Fælge
Iveco Daily GearkasseIveco Daily KoblingIveco Daily Lak- og malerarbejde
Iveco Daily MotorIveco Daily OlieskiftIveco Daily Pladearbejde (buler m.m.)
Iveco Daily RustarbejdeIveco Daily ServiceeftersynIveco Daily Skadesarbejde
Iveco Daily Stenslag & rudeskiftIveco Daily StyretøjIveco Daily Syn & klargøring
Iveco Daily Tandrem/kædekitIveco Daily UdstødningIveco Daily Undervognsbehandling