Iveco Daily 2011-2014

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
2.3 SRWI40Diesel6M14 x 1.56x12550 - 50
3.0 SRWI40Diesel6M14 x 1.56x12550 - 50
Motor Type: 2.3 SRWVærdi
MotorI4
Hestekræfter0
BrændstofDiesel
Antal bolte6
Bolt størrelseM14 x 1.5
Krydsmål6x125
ET mål mellem50 - 50
Vi anbefaler Dækbutikken.dk - Klik her
Motor Type: 3.0 SRWVærdi
MotorI4
Hestekræfter0
BrændstofDiesel
Antal bolte6
Bolt størrelseM14 x 1.5
Krydsmål6x125
ET mål mellem50 - 50
Iveco Daily 2011-2014

Det korrekte ET mål er vigtigt

Under nogle omstændigheder kan man komme udfor, at stålfælgen på automobilen kommer til at ramme køretøjets yderskærm. Dette er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at hjulet er for stort eller for bredt, det kan være resultatet af et forkert ET mål. målet viser, hvor langt væk fra bilens skærmkant, dækket er placeret. Afhængigt af hvilken motor typen din Iveco Daily har, er ET-numrene også afvigende. De ligger de et sted mellem 65 - 65. Dog er det vigtigt, at du Følger anvisningerne, så man undgår, at stålfælgen kommer til at skrabe mod yderkanten.

For at få dit køretøj til at køre så sikker og optimalt som det er muligt, er det derfor essentielt at, du studere data på dækkene til enhver detalje, således at du kan få sat de helt korrekte hjul på din bil.

Krydsmål på din Iveco Daily?

Krydsmålet fortæller, målet mellem fra bolt til bolten på fælgen i din alufælge. På mange alufælge er der et forskelligt antal bolte, og det er derfor vigtigt, der er lige så mange huller i alufælgen, så alufælgen kan monteres rigtigt. På det her køretøj et krydsmål på 6x125. Her angiver 6-tallet, antallet af bolte stålfælgen har, mens 125 beretter om hvor mange mm. som er mellem to bolte placeret diagonalt.

Således finder du de korrekte stålfælge

Der er en del forskellige info på hjuldæk, man alle bør tage højde for, når overvejer brugte alufælge på autobilen. Med en din Iveco Daily er det vigtigt at du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du handler dem.

Hastighedsgodkendelsen indikerer, hvor hurtigt bilen har lov til at fremføres med de monteret hjul. Det er derfor vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er angivet på gummiet, ikke bliver lavere end den højeste hastighed automobilen kan fremføres med. Din bil bør altså ikke køre med højere fart end dækket er fremstillet til.Afhængigt af, hvilken motor dit køretøj har, er der forskel på, hvor hurtigt den kan køre og hermed også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk bør have.

Ved montering af brugte eller nye hjul på sin slæde, bør man være obs på, ikke kun at handle de første og bedste. Her skal man både henlede opmærksomheden på, hvad dækket kan tåle, størrelsen på de fælge man skal købe, samt antallet af bolte der skal bruges i hjulet.

Reperationer på en Iveco Daily 2011-2014

Iveco Daily Affjedring / støddæmpereIveco Daily AirconditionIveco Daily Anhængertræk
Iveco Daily BatteriIveco Daily BilplejeIveco Daily Bremser
Iveco Daily Dæk & hjulIveco Daily DækopbevaringIveco Daily Elektrisk arbejde
Iveco Daily FejlsøgningIveco Daily Firehjulsudmåling / Sporing af bilIveco Daily Fælge
Iveco Daily GearkasseIveco Daily KoblingIveco Daily Lak- og malerarbejde
Iveco Daily MotorIveco Daily OlieskiftIveco Daily Pladearbejde (buler m.m.)
Iveco Daily RustarbejdeIveco Daily ServiceeftersynIveco Daily Skadesarbejde
Iveco Daily Stenslag & rudeskiftIveco Daily StyretøjIveco Daily Syn & klargøring
Iveco Daily Tandrem/kædekitIveco Daily UdstødningIveco Daily Undervognsbehandling