Isuzu D-MAX 2011-2015

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
2.5 DiTDI4134Diesel6M12 x 1.56x139.738 - 41
3.0 DiTDI4161Diesel6M12 x 1.56x139.738 - 41
Motor Type: 2.5 DiTDVærdi
MotorI4
Hestekræfter134
BrændstofDiesel
Antal bolte6
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål6x139.7
ET mål mellem38 - 41
Vi anbefaler Dækbutikken.dk - Klik her
Motor Type: 3.0 DiTDVærdi
MotorI4
Hestekræfter161
BrændstofDiesel
Antal bolte6
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål6x139.7
ET mål mellem38 - 41
Isuzu D-MAX 2011-2015

Ved montering af brugte dæk på sit køretøj, er det vigtigt at være opmærksom på, ikke blot at købe de første og bedste. Her skal man både henlede opmærksomheden på, hvad gummiet kan holde til, hvor store fælge man ønsker at investere i, og så antallet af bolte der skal anvendes i hjulet.

Det korrekte ET mål er vigtigt

I nogle tilfælde kan man opleve, at dækket på automobilen kommer til at ramme bilens yderskærm. Det er ikke Det samme som, at stålfælgen er for stort eller for bredt, men kan være et resulta af et u-korrekt ET mål. målet indikerer, hvor langt væk fra bilens skærmkant, stålfælgen sidder. Afhængigt af den type motor din bil har, er ET-numrene også forskellige. Helt overordnet ligger de mellem 33 - 41. Det er vigtigt, at du retter sig efter ET målet, så man undgår, at fælgen kommer til at skrabe mod inderskærmen.

I forbindelse med at få dit køretøj til at være så perfekt og optimalt som muligt, er det derfor vigtigt at, du studere hjuldataene til enhver detalje, således at du kan få monteret de rette fælge på dit køretøj.

På den måde opdager du de rigtige dæk

Hastighedsgodkendelsen viser, hvor hurtigt bilen må køre med de monteret fælge. Det er altså vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er beskrevet på dækket, ikke er mindre end den højeste hastighed køretøjet må køre. Din Isuzu D-MAX må altså ikke kunne køre med højere hastighed end dækket kan tåle.Afhængigt af, motor størrelsen din Isuzu D-MAX har, kan der være forskel på, hvor hurtigt den kan fremføres med og hermed også den hastighedsgodkendelse dine dæk skal være udstyret med.

Der findes rigtig mange forskellige informationer på fælge, man alle bør tage højde for, hvis man skal have nye stålfælge på sin slæde. Med en din Isuzu D-MAX er det vigtigt at du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du lægger en ordre på dem.

Krydsmål på dit køretøj?

Krydsmålet angiver, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i dit hjul. På de fleste hjul er der et forskelligt antal bolte, og det er altså vigtigt, der er lige så stort antal monteringspunkter i stålfælgen, så stålfælgen kan monteres rigtigt. På Isuzu D-MAX er krydsmålet 6x139.7. Her angiver 6-tallet, antallet af bolte alufælgen har, mens 139.7 beretter om hvor mange mm. der er mellem to bolte placeret diagonalt.

Reperationer på en Isuzu D-MAX 2011-2015

Isuzu D-MAX Affjedring / støddæmpereIsuzu D-MAX AirconditionIsuzu D-MAX Anhængertræk
Isuzu D-MAX BatteriIsuzu D-MAX BilplejeIsuzu D-MAX Bremser
Isuzu D-MAX Dæk & hjulIsuzu D-MAX DækopbevaringIsuzu D-MAX Elektrisk arbejde
Isuzu D-MAX FejlsøgningIsuzu D-MAX Firehjulsudmåling / Sporing af bilIsuzu D-MAX Fælge
Isuzu D-MAX GearkasseIsuzu D-MAX KoblingIsuzu D-MAX Lak- og malerarbejde
Isuzu D-MAX MotorIsuzu D-MAX OlieskiftIsuzu D-MAX Pladearbejde (buler m.m.)
Isuzu D-MAX RustarbejdeIsuzu D-MAX ServiceeftersynIsuzu D-MAX Skadesarbejde
Isuzu D-MAX Stenslag & rudeskiftIsuzu D-MAX StyretøjIsuzu D-MAX Syn & klargøring
Isuzu D-MAX Tandrem/kædekitIsuzu D-MAX UdstødningIsuzu D-MAX Undervognsbehandling