Infiniti QX50 2018-2020

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
2.5iV6219Benzin5M12 x 1.255x114.347 - 50
Motor Type: 2.5iVærdi
MotorV6
Hestekræfter219
BrændstofBenzin
Antal bolte5
Bolt størrelseM12 x 1.25
Krydsmål5x114.3
ET mål mellem47 - 50
Infiniti QX50 2018-2020

På den måde opdager du de korrekte stålfælge

Der findes rigtig mange variationer på informationer på fælge, man skal tage højde for, når man skal have brugte stålfælge til sin slæde. Med en din bil er det vigtigt du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du lægger en ordre på dem.

Hastighedsgodkendelsen fortæller, hvor stærkt køretøjet har lov til at fremføres med de påsatte dæk. Det er dermed vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er trykt på dækket, ikke bliver mindre end den maksimale hastighed automobilen må køre. Din Infiniti QX50 må altså ikke kunne køre med højere hastighed end dækket er fremstillet til.Afhængigt af, motor typen din Infiniti QX50 har, kan der være forskel på, hvor stærkt den kan køre og altså også den hastighedsgodkendelse dine dæk skal have.

Det korrekte ET mål er meget afgørende

Under nogle omstændigheder kan man opleve, at fælgen på automobilen kommer til at skrabe mod automobilens yderskærm. Dette er ikke Det samme som, at fælgen ikke passer, men kan være et resulta af et u-korrekt mål. målet indikerer, hvor langt væk fra bilens yderskærm, fælgen sidder. Afhængigt af hvilken motor typen din bil har, er ET-målene også afvigende. Helt overordnet er de et sted mellem 47 - 50. Det er vigtigt, at man retter sig efter ET målet, så man undgår, at stålfælgen kommer til at skrabe mod inderskærmen.

I forbindelse med at få din bil til at være så perfekt og optimalt som muligt, er det derfor vigtigt at, du researcher hjuldataene til enhver detalje, således at du kan få sat de rette stålfælge på din automobil.

Når man overvejer motering af brugte eller nye dæk på sit køretøj, bør man være opmærksom på, ikke kun at købe de første og de bedste. Her bør man både være opmærksom på, hvad gummiet kan tåle, hvilken størrelse fælge man vil investere i, og så hvor mange bolte der skal være i hjulet.

Krydsmål på din bil?

Krydsmålet angiver, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i din alufælge. På de fleste fælge er der 4-5 bolte, og det er derfor vigtigt, der er lige så stort antal huller i hjulet, så fælgen kan påsættes rigtigt. På Infiniti QX50 hedder krydsmålet 5x114.3. Her angiver 5-tallet, hvor mange bolte fælgen har, imens 114.3 beretter om antallet af mm. som er mellem to bolte placeret diagonalt.