Bentley Mulsanne 2009-2020

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
6.8V8506Benzin5M14 x 1.55x13040 - 61
Motor Type: 6.8Værdi
MotorV8
Hestekræfter506
BrændstofBenzin
Antal bolte5
Bolt størrelseM14 x 1.5
Krydsmål5x130
ET mål mellem40 - 61
Bentley Mulsanne 2009-2020

Det korrekte ET mål er afgørende

Under nogle omstændigheder kan man opleve, at dækket på automobilen vil komme til at ramme køretøjets skærm kant. Dette er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at fælgen er for stort eller for bredt, men kan være resultatet af et forkert mål. målet viser, afstanden fra bilens skærmkant, fælgen sidder. Afhængigt af hvilken motoren dit køretøj har, er målene også afvigende. De er de mellem 40 - 61. Det er vigtigt, at man retter sig efter ET målet, så man kommer udenom, at fælgen kommer til at rammer skærmen.

Ved montering af brugte eller nye fælge på sin bil, er det vigtigt at være opmærksom på, ikke blot at investere i de første og bedste. man skal både være opmærksom på, hvad gummiet kan udfordres til, størrelsen på de fælge man vil købe, endvidere hvor mange bolte der skal være i hjulet.

Sådan finder du de rette stålfælge

Der er en del forskellige hjuldata, man alle skal tage højde for, når man skal have nye eller brugte hjul til sit køretøj. Med en din bil er det vigtigt du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du køber dem.

Hastighedsgodkendelsen fortæller, hvor stærkt bilen må køre med de påsatte fælge. Det er derfor vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er beskrevet på dækket, ikke er mindre end den højeste hastighed automobilen må køre. Dit køretøj bør altså ikke kunne køre med højere hastighed end dækket er lavet til.Afhængigt af, motor størrelsen dit køretøj har, kan der være afvigelser på, hvor stærkt den kan fremføres med og altså også den hastighedsgodkendelse dine dæk skal være udstyret med.

For at få din Bentley Mulsanne til at være så perfekt og optimalt som muligt, er det derfor essentielt at, du researcher informationerne på dækkene til punkt og prikke, så du kan få monteret de rigtige fælge på din automobil.

Hvilket krydsmål på dit køretøj?

Krydsmålet oplyser om, målet mellem fra bolt til bolten på fælgen i din fælge. På de fleste stålfælge er der et forskelligt antal bolte, og det er derfor vigtigt, der er lige så mange huller i stålfælgen, så dækket kan monteres korrekt. På dette køretøj hedder krydsmålet 5x130. Her angiver 5-tallet, antallet af bolte dækket har, imens 130 fortæller antallet af mm. som er mellem to bolte placeret diagonalt.

Reperationer på en Bentley Mulsanne 2009-2020

Bentley Mulsanne Affjedring / støddæmpereBentley Mulsanne AirconditionBentley Mulsanne Anhængertræk
Bentley Mulsanne BatteriBentley Mulsanne BilplejeBentley Mulsanne Bremser
Bentley Mulsanne Dæk & hjulBentley Mulsanne DækopbevaringBentley Mulsanne Elektrisk arbejde
Bentley Mulsanne FejlsøgningBentley Mulsanne Firehjulsudmåling / Sporing af bilBentley Mulsanne Fælge
Bentley Mulsanne GearkasseBentley Mulsanne KoblingBentley Mulsanne Lak- og malerarbejde
Bentley Mulsanne MotorBentley Mulsanne OlieskiftBentley Mulsanne Pladearbejde (buler m.m.)
Bentley Mulsanne RustarbejdeBentley Mulsanne ServiceeftersynBentley Mulsanne Skadesarbejde
Bentley Mulsanne Stenslag & rudeskiftBentley Mulsanne StyretøjBentley Mulsanne Syn & klargøring
Bentley Mulsanne Tandrem/kædekitBentley Mulsanne UdstødningBentley Mulsanne Undervognsbehandling