Hyundai Starex 2018-2020

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
2.5 CRDiI4168Diesel6M12 x 1.56x139.740 - 46
Motor Type: 2.5 CRDiVærdi
MotorI4
Hestekræfter168
BrændstofDiesel
Antal bolte6
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål6x139.7
ET mål mellem40 - 46
Hyundai Starex 2018-2020

Hvilket krydsmål på dit køretøj?

Krydsmålet angiver, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i din stålfælge. På de fleste hjul er der 4-5 bolte, og det er altså vigtigt, der er lige så mange monteringspunkter i fælgen, så dækket kan påsættes rigtigt. På denne bil hedder krydsmålet 6x139.7. Her angiver 6-tallet, hvor mange bolte alufælgen har, imens 139.7 beretter om hvor mange mm. der er mellem bolte overfor hinanden.

For at få din bil til både at køre så perfekt og optimalt som muligt, er det derfor vigtigt at, du studere data på hjulene til punkt og prikke, således at du kan få sat de helt rette stålfælge på din automobil.

Når man skal montere brugte fælge på sin slæde, bør man være henlede opmærksomheden på, ikke kun at handle de første og de bedste. man skal både være obs på, hvad gummiet kan tåle, størrelsen på de fælge man skal købe, endvidere hvor mange bolte der skal være i hjulet.

Det rigtige ET mål er vigtigt

Under nogle omstændigheder kan man komme udfor, at dækket på automobilen kommer til at påfører automobilens skærm kant. Det er ikke Det samme som, at stålfælgen er for stort eller for bredt, det kan være resultatet af et u-korrekt ET mål. ET målet indikerer, afstanden fra bilens yderskærm, stålfælgen sidder. Afhængigt af den motoren din bil har, er målene også forskellige. Helt overordnet ligger de et sted mellem 40 - 46. Dog er det vigtigt, at man retter sig efter ET målet, så man kommer udenom, at stålfælgen kommer til at skrabe mod skærmkanten.

Sådan finder du de korrekte stålfælge

Der findes en del forskellige hjuldata, man skal tage højde for, hvis man skal have nye dæk på autobilen. Med en dit køretøj er det vigtigt du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du investerer i dem.

Hastighedsgodkendelsen viser, hvor hurtigt automobilen har lov til at køre med de monteret dæk. Det er derfor vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er støbt på gummiet, ikke er mindre end den maksimale hastighed automobilen må fremføres med. Dit køretøj bør altså ikke kunne køre hurtigere end dækket er lavet til.Afhængigt af, hvilken motor din Hyundai Starex har, er der afvigelser på, hvor stærkt den kan fremføres med og altså også den hastighedsgodkendelse dine dæk skal have.

Reperationer på en Hyundai Starex 2018-2020

Hyundai Starex Affjedring / støddæmpereHyundai Starex AirconditionHyundai Starex Anhængertræk
Hyundai Starex BatteriHyundai Starex BilplejeHyundai Starex Bremser
Hyundai Starex Dæk & hjulHyundai Starex DækopbevaringHyundai Starex Elektrisk arbejde
Hyundai Starex FejlsøgningHyundai Starex Firehjulsudmåling / Sporing af bilHyundai Starex Fælge
Hyundai Starex GearkasseHyundai Starex KoblingHyundai Starex Lak- og malerarbejde
Hyundai Starex MotorHyundai Starex OlieskiftHyundai Starex Pladearbejde (buler m.m.)
Hyundai Starex RustarbejdeHyundai Starex ServiceeftersynHyundai Starex Skadesarbejde
Hyundai Starex Stenslag & rudeskiftHyundai Starex StyretøjHyundai Starex Syn & klargøring
Hyundai Starex Tandrem/kædekitHyundai Starex UdstødningHyundai Starex Undervognsbehandling