Bentley Continental GTC 2011-2020

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
6.0W12553Benzin5M14 x 1.55x11232 - 41
Speed 6.0W12602Benzin5M14 x 1.55x11241 - 41
Motor Type: 6.0Værdi
MotorW12
Hestekræfter553
BrændstofBenzin
Antal bolte5
Bolt størrelseM14 x 1.5
Krydsmål5x112
ET mål mellem32 - 41
Vi anbefaler Dækbutikken.dk - Klik her
Motor Type: Speed 6.0Værdi
MotorW12
Hestekræfter602
BrændstofBenzin
Antal bolte5
Bolt størrelseM14 x 1.5
Krydsmål5x112
ET mål mellem41 - 41
Bentley Continental GTC 2011-2020

På den måde opdager du de korrekte fælge

Hastighedsgodkendelsen indikerer, hvor hurtigt automobilen har lov til at køre med de monteret hjul. Det er derfor vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er angivet på dækket, ikke bliver lavere end den højeste hastighed automobilen kan fremføres med. Dit køretøj må altså ikke køre med højere fart end dækket er fremstillet til.Afhængigt af, motor typen din Bentley Continental GTC har, er der forskel på, hvor stærkt den må køre og hermed også den hastighedsgodkendelse dine dæk bør være udstyret med.

Der findes rigtig mange variationer på data på fælge, man bør tag med i beregninger, når man skal have brugte fælge til sit køretøj. Med en din Bentley Continental GTC er det vigtigt at du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du lægger en ordre på dem.

Når man overvejer motering af brugte eller nye dæk på sin slæde, er det vigtigt at være opmærksom på, ikke blot at investere i de første og de bedste. man skal både være opmærksom på, hvad dækket kan holde til, hvilken størrelse fælge man bør handle, endvidere antallet af bolte der skal placeres i fælgen.

Hvilket krydsmål på dit køretøj?

Krydsmålet angiver, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i din fælge. På de fleste stålfælge er der 4-5 bolte, og det er altså vigtigt, der er lige så mange monteringspunkter i alufælgen, så hjulet kan monteres korrekt. På dette køretøj et krydsmål på 5x112. Her angiver 5-tallet, antallet af bolte hjulet har, mens 112 fortæller hvor mange mm. der er mellem bolte overfor hinanden.

Det rigtige ET mål er meget afgørende

I visse tilfælde kan man opleve, at hjulet på bilen kommer til at ramme bilens skærm kant. Dette er ikke Det samme som, at stålfælgen er for stort eller for bredt, men kan være resultatet af et u-korrekt mål. målet viser, afstanden fra bilens yderskærm, dækket er placeret. Afhængigt af den motoren dit køretøj har, er målene også afvigende. De ligger de et sted mellem 41 - 41. Det er vigtigt, at man retter sig efter ET målet, så man kommer udenom, at hjulet kommer til at berører yderkanten.

For at få dit køretøj til at køre så perfekt og optimalt som det er muligt, er det derfor vigtigt at, du studere hjuldataene til punkt og prikke, så du kan få sat de korrekte fælge på din automobil.

Reperationer på en Bentley Continental GTC 2011-2020

Bentley Continental GTC Affjedring / støddæmpereBentley Continental GTC AirconditionBentley Continental GTC Anhængertræk
Bentley Continental GTC BatteriBentley Continental GTC BilplejeBentley Continental GTC Bremser
Bentley Continental GTC Dæk & hjulBentley Continental GTC DækopbevaringBentley Continental GTC Elektrisk arbejde
Bentley Continental GTC FejlsøgningBentley Continental GTC Firehjulsudmåling / Sporing af bilBentley Continental GTC Fælge
Bentley Continental GTC GearkasseBentley Continental GTC KoblingBentley Continental GTC Lak- og malerarbejde
Bentley Continental GTC MotorBentley Continental GTC OlieskiftBentley Continental GTC Pladearbejde (buler m.m.)
Bentley Continental GTC RustarbejdeBentley Continental GTC ServiceeftersynBentley Continental GTC Skadesarbejde
Bentley Continental GTC Stenslag & rudeskiftBentley Continental GTC StyretøjBentley Continental GTC Syn & klargøring
Bentley Continental GTC Tandrem/kædekitBentley Continental GTC UdstødningBentley Continental GTC Undervognsbehandling