Bentley Continental 1991-2002

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
R 6.75V8355Benzin51/2" - 20 UNF5x154.9441 - 61
Motor Type: R 6.75Værdi
MotorV8
Hestekræfter355
BrændstofBenzin
Antal bolte5
Bolt størrelse1/2" - 20 UNF
Krydsmål5x154.94
ET mål mellem41 - 61
Bentley Continental 1991-2002

Hvilket krydsmål på dit køretøj?

Krydsmålet angiver, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i dit dæk. På de fleste dæk er der 4-5 bolte, og det er derfor vigtigt, der er lige så stort antal huller i fælgen, så stålfælgen kan påsættes rigtigt. På det her køretøj hedder krydsmålet 5x154.94. Her angiver 5-tallet, hvor mange bolte stålfælgen har, imens 154.94 beretter om hvor mange mm. som er mellem to bolte placeret diagonalt.

Således opdager du de korrekte fælge

Der er en del forskellige hjuldata, man alle bør tage højde for, når overvejer nye eller brugte dæk på sit køretøj. Med en din Bentley Continental er det vigtigt at du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du handler dem.

Hastighedsgodkendelsen fortæller, hvor stærkt automobilen må køre med de monteret fælge. Det er derfor vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er trykt på gummiet, ikke er lavere end den maksimale hastighed køretøjet kan køre. Din Bentley Continental bør altså ikke kunne køre med højere fart end dækket kan tåle.Afhængigt af, motor typen din Bentley Continental har, er der afvigelser på, hvor stærkt den må køre og hermed også den hastighedsgodkendelse dine dæk burde være udstyret med.

For at få din Bentley Continental til at køre så sikker og optimalt som muligt, er det derfor vigtigt at, du studere hjuldataene til enhver detalje, således at du kan få sat de helt rigtige alufælge på dit køretøj.

Ved montering af nye hjul på sin bil, er det vigtigt at være henlede opmærksomheden på, ikke blot at købe de første og bedste. man skal både være opmærksom på, hvad dækket kan udfordres til, hvilken størrelse fælge man skal handle, og så antallet af bolte der skal bruges i fælgen.

Det rigtige ET mål er vigtigt

Under nogle omstændigheder kan man opleve, at alufælgen på bilen vil komme til at ramme bilens yderskærm. Dette er ikke Det samme som, at stålfælgen er for stort eller for bredt, det kan være et resulta af et u-korrekt mål. målet beretter om, hvor langt væk fra automobilens yderskærm, dækket sidder. Afhængigt af hvilken type motor dit køretøj har, er ET-numrene også afvigende. Helt overordnet ligger de et sted mellem 41 - 61. Det er vigtigt, at man retter sig efter ET målet, så man kommer udenom, at stålfælgen kommer til at berører yderskærmen.

Reperationer på en Bentley Continental 1991-2002

Bentley Continental Affjedring / støddæmpereBentley Continental AirconditionBentley Continental Anhængertræk
Bentley Continental BatteriBentley Continental BilplejeBentley Continental Bremser
Bentley Continental Dæk & hjulBentley Continental DækopbevaringBentley Continental Elektrisk arbejde
Bentley Continental FejlsøgningBentley Continental Firehjulsudmåling / Sporing af bilBentley Continental Fælge
Bentley Continental GearkasseBentley Continental KoblingBentley Continental Lak- og malerarbejde
Bentley Continental MotorBentley Continental OlieskiftBentley Continental Pladearbejde (buler m.m.)
Bentley Continental RustarbejdeBentley Continental ServiceeftersynBentley Continental Skadesarbejde
Bentley Continental Stenslag & rudeskiftBentley Continental StyretøjBentley Continental Syn & klargøring
Bentley Continental Tandrem/kædekitBentley Continental UdstødningBentley Continental Undervognsbehandling