Bentley Brooklands 2008-2011

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
6.75 V80Diesel51/2" - 20 UNF5x16061 - 61
Motor Type: 6.75 V8Værdi
Motor
Hestekræfter0
BrændstofDiesel
Antal bolte5
Bolt størrelse1/2" - 20 UNF
Krydsmål5x160
ET mål mellem61 - 61
Bentley Brooklands 2008-2011

Med henblik på at få dit køretøj til både at køre så sikker og optimalt som det er muligt, er det derfor essentielt at, du undersøger data på fælgene til punkt og prikke, så du kan få monteret de rette fælge på din slæde.

Således opdager du de rigtige stålfælge

Hastighedsgodkendelsen viser, hvor stærkt bilen har lov til at fremføres med de påsatte dæk. Det er dermed vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er angivet på dækket, ikke er mindre end den maksimale hastighed automobilen kan køre. Din Bentley Brooklands bør altså ikke kunne køre med højere fart end dækket er fremstillet til.Afhængigt af, motor størrelsen din Bentley Brooklands har, er der afvigelser på, hvor hurtigt den kan køre og dermed også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk bør være udstyret med.

Der findes en del forskellige informationer på alufælge, man alle bør tage højde for, hvis overvejer nye alufælge på autobilen. Med en dit køretøj er det vigtigt du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du lægger en ordre på dem.

Hvilket krydsmål på din bil?

Krydsmålet fortæller, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i din fælge. På mange stålfælge er der 4-5 bolte, og det er altså vigtigt, der er lige så mange huller i hjulet, så dækket kan påsættes korrekt. På Bentley Brooklands et krydsmål på 5x160. Her angiver 5-tallet, hvor mange bolte alufælgen har, imens 160 beretter om hvor mange mm. som er mellem to bolte placeret diagonalt.

Det korrekte ET mål er afgørende

Under nogle omstændigheder kan man komme udfor, at dækket på bilen kommer til at ramme automobilens skærm kant. Det er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at alufælgen ikke passer, men kan være resultatet af et u-korrekt mål. målet beretter om, hvor langt væk fra automobilens yderskærm, fælgen er placeret. Afhængigt af den motor typen din bil har, er ET-målene også afvigende. Helt overordnet ligger de mellem 61 - 61. Det er vigtigt, at man Følger anvisningerne, så man kommer udenom, at hjulet kommer til at rammer yderkanten.

Ved montering af nye fælge på sin slæde, er det vigtigt at være henlede opmærksomheden på, ikke kun at investere i de første man finder. Her skal man både være obs på, hvad dækket kan tåle, hvor store fælge man bør handle, endvidere antallet af bolte der skal bruges i fælgen.

Reperationer på en Bentley Brooklands 2008-2011

Bentley Brooklands Affjedring / støddæmpereBentley Brooklands AirconditionBentley Brooklands Anhængertræk
Bentley Brooklands BatteriBentley Brooklands BilplejeBentley Brooklands Bremser
Bentley Brooklands Dæk & hjulBentley Brooklands DækopbevaringBentley Brooklands Elektrisk arbejde
Bentley Brooklands FejlsøgningBentley Brooklands Firehjulsudmåling / Sporing af bilBentley Brooklands Fælge
Bentley Brooklands GearkasseBentley Brooklands KoblingBentley Brooklands Lak- og malerarbejde
Bentley Brooklands MotorBentley Brooklands OlieskiftBentley Brooklands Pladearbejde (buler m.m.)
Bentley Brooklands RustarbejdeBentley Brooklands ServiceeftersynBentley Brooklands Skadesarbejde
Bentley Brooklands Stenslag & rudeskiftBentley Brooklands StyretøjBentley Brooklands Syn & klargøring
Bentley Brooklands Tandrem/kædekitBentley Brooklands UdstødningBentley Brooklands Undervognsbehandling