Honda Legend 2004-2008

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
3.5iV6205Benzin5M12 x 1.55x114.345 - 65
Motor Type: 3.5iVærdi
MotorV6
Hestekræfter205
BrændstofBenzin
Antal bolte5
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål5x114.3
ET mål mellem45 - 65
Honda Legend 2004-2008

Hvilket krydsmål på din Honda Legend?

Krydsmålet fortæller, målet mellem fra bolt til bolten på fælgen i din alufælge. På mange alufælge er der 4-5 bolte, og det er altså vigtigt, det samme antal huller i stålfælgen, så dækket kan påsættes korrekt. På denne bil er krydsmålet 5x120. Her angiver 5-tallet, antallet af bolte dækket har, imens 120 beretter om hvor mange mm. der er mellem bolte overfor hinanden.

Sådan opdager du de rigtige hjul

Der er mange forskellige info på hjuldæk, man alle skal tag med i beregninger, når man skal have nye eller brugte fælge til sin slæde. Med en dit køretøj er det vigtigt du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du lægger en ordre på dem.

Hastighedsgodkendelsen viser, hvor hurtigt køretøjet må køre med de påsatte fælge. Det er altså vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er beskrevet på dækket, ikke bliver mindre end den højeste hastighed automobilen kan fremføres med. Din bil må altså ikke kunne køre hurtigere end dækket er lavet til.Afhængigt af, hvilken motor dit køretøj har, er der afvigelser på, hvor stærkt den må fremføres med og altså også den hastighedsgodkendelse dine dæk burde have.

Når man skal montere brugte eller nye fælge på sin slæde, er det vigtigt at være obs på, ikke kun at handle de første man finder. Her skal man både være opmærksom på, hvad gummiet kan holde til, hvor store fælge man ønsker at købe, samt hvor mange bolte der skal være i fælgen.

Det korrekte ET mål er meget afgørende

I nogle tilfælde kan man opleve, at hjulet på automobilen vil komme til at påfører køretøjets yderskærm. Det er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at fælgen ikke passer, det kan være resultatet af et forkert mål. ET målet viser, hvor langt væk fra automobilens yderskærm, dækket er placeret. Afhængigt af hvilken type motor din bil har, er målene også forskellige. De er de et sted mellem 55 - 55. Dog er det vigtigt, at du retter sig efter ET målet, så man undgår, at fælgen kommer til at rammer yderkanten.

Med henblik på at få din Honda Legend til at være så sikker og optimalt som det er muligt, er det derfor essentielt at, du undersøger hjuldataene til punkt og prikke, så du kan få monteret de korrekte hjul på din automobil.

Reperationer på en Honda Legend 2004-2008

Honda Legend Affjedring / støddæmpereHonda Legend AirconditionHonda Legend Anhængertræk
Honda Legend BatteriHonda Legend BilplejeHonda Legend Bremser
Honda Legend Dæk & hjulHonda Legend DækopbevaringHonda Legend Elektrisk arbejde
Honda Legend FejlsøgningHonda Legend Firehjulsudmåling / Sporing af bilHonda Legend Fælge
Honda Legend GearkasseHonda Legend KoblingHonda Legend Lak- og malerarbejde
Honda Legend MotorHonda Legend OlieskiftHonda Legend Pladearbejde (buler m.m.)
Honda Legend RustarbejdeHonda Legend ServiceeftersynHonda Legend Skadesarbejde
Honda Legend Stenslag & rudeskiftHonda Legend StyretøjHonda Legend Syn & klargøring
Honda Legend Tandrem/kædekitHonda Legend UdstødningHonda Legend Undervognsbehandling