Honda Insight 2011-2014

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
1.3iI487Diesel4M12 x 1.54x10045 - 53
Motor Type: 1.3iVærdi
MotorI4
Hestekræfter87
BrændstofDiesel
Antal bolte4
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål4x100
ET mål mellem45 - 53
Honda Insight 2011-2014

I forbindelse med at få dit køretøj til at være så perfekt og optimalt som muligt, er det derfor essentielt at, du studere hjuldataene til punkt og prikke, således at du kan få sat de korrekte alufælge på din slæde.

Det rigtige ET mål er meget afgørende

I nogle tilfælde kan man komme udfor, at hjulet på automobilen vil komme til at ramme automobilens yderskærm. Det er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at dækket ikke passer, men kan være resultatet af et forkert mål. målet indikerer, afstanden fra køretøjets skærmkant, hjulet er placeret. Afhængigt af hvilken motoren din Honda Insight har, er målene også forskellige. Helt overordnet ligger de mellem 45 - 53. Det er vigtigt, at du Følger anvisningerne, så man kommer udenom, at alufælgen kommer til at berører yderskærmen.

På den måde finder du de rigtige fælge

Der findes en del variationer på info på fælge, man alle skal tag med i beregninger, når overvejer nye eller brugte dæk på sin slæde. Med en din Honda Insight er det vigtigt du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du investerer i dem.

Hastighedsgodkendelsen viser, hvor stærkt køretøjet har lov til at køre med de påsatte dæk. Det er altså vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er trykt på dækket, ikke er lavere end den maksimale hastighed køretøjet kan fremføres med. Dit køretøj må altså ikke kunne køre med højere hastighed end dækket kan tåle.Afhængigt af, motor størrelsen din Honda Insight har, er der forskel på, hvor stærkt den må køre og dermed også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk skal være udstyret med.

Krydsmål på din Honda Insight?

Krydsmålet fortæller, målet mellem fra bolt til bolten på fælgen i din alufælge. På de fleste stålfælge er der 4-5 bolte, og det er altså vigtigt, det samme antal monteringspunkter i hjulet, så hjulet kan påsættes rigtigt. På Honda Insight er krydsmålet 4x100. Her angiver 4-tallet, hvor mange bolte stålfælgen har, imens 100 angiver antallet af mm. som er mellem to bolte overfor hinanden.

Ved montering af brugte fælge på autobilen, bør man være opmærksom på, ikke blot at handle de første og de bedste. Her skal man både være opmærksom på, hvad gummiet kan holde til, størrelsen på de fælge man ønsker at investere i, endvidere hvor mange bolte der skal bruges i fælgen.

Reperationer på en Honda Insight 2011-2014

Honda Insight Affjedring / støddæmpereHonda Insight AirconditionHonda Insight Anhængertræk
Honda Insight BatteriHonda Insight BilplejeHonda Insight Bremser
Honda Insight Dæk & hjulHonda Insight DækopbevaringHonda Insight Elektrisk arbejde
Honda Insight FejlsøgningHonda Insight Firehjulsudmåling / Sporing af bilHonda Insight Fælge
Honda Insight GearkasseHonda Insight KoblingHonda Insight Lak- og malerarbejde
Honda Insight MotorHonda Insight OlieskiftHonda Insight Pladearbejde (buler m.m.)
Honda Insight RustarbejdeHonda Insight ServiceeftersynHonda Insight Skadesarbejde
Honda Insight Stenslag & rudeskiftHonda Insight StyretøjHonda Insight Syn & klargøring
Honda Insight Tandrem/kædekitHonda Insight UdstødningHonda Insight Undervognsbehandling