Honda Civic 2016-2020

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
1.8iI4140Benzin5M12 x 1.55x114.345 - 50
Motor Type: 1.8iVærdi
MotorI4
Hestekræfter140
BrændstofBenzin
Antal bolte5
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål5x114.3
ET mål mellem45 - 50
Honda Civic 2016-2020

Ved montering af brugte eller nye hjul på sit køretøj, er det vigtigt at være opmærksom på, ikke blot at handle de første og bedste. man skal både henlede opmærksomheden på, hvad gummiet kan holde til, hvilken størrelse fælge man ønsker at handle, og så hvor mange bolte der skal bruges i fælgen.

Det korrekte ET mål er meget afgørende

I nogle tilfælde kan man komme udfor, at stålfælgen på automobilen kommer til at ramme bilens yderskærm. Dette er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at stålfælgen er for stort eller for bredt, men kan være resultatet af et afvigende ET mål. målet viser, afstanden fra køretøjets skærmkant, hjulet er placeret. Afhængigt af hvilken motoren din Honda Civic har, er målene også afvigende. De er de mellem 45 - 50. Dog er det vigtigt, at man retter sig efter ET målet, så man undgår, at fælgen kommer til at berører skærmen.

Sådan opdager du de rigtige alufælge

Hastighedsgodkendelsen viser, hvor hurtigt automobilen har lov til at fremføres med de påsatte fælge. Det er dermed vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er trykt på gummiet, ikke bliver lavere end den maksimale hastighed automobilen kan fremføres med. Din Honda Civic må altså ikke køre med højere hastighed end dækket kan tåle.Afhængigt af, motor størrelsen din Honda Civic har, kan der være forskel på, hvor stærkt den må fremføres med og altså også den hastighedsgodkendelse dine dæk bør være udstyret med.

Der findes en del forskellige info på alufælge, man alle skal tage højde for, hvis man skal have brugte hjul på sin slæde. Med en din Honda Civic er det vigtigt du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du handler dem.

Med henblik på at få din Honda Civic til både at køre så sikker og optimalt som muligt, er det derfor essentielt at, du studere data på dækkene til punkt og prikke, så du kan få sat de rigtige hjul på din bil.

Krydsmål på din bil?

Krydsmålet oplyser om, afstanden mellem fra bolt til bolten på fælgen i din alufælge. På de fleste dæk er der 4-5 bolte, og det er derfor vigtigt, der er lige så mange monteringspunkter i hjulet, så fælgen kan påsættes korrekt. På dette køretøj er krydsmålet 5x114.3. Her angiver 5-tallet, hvor mange bolte stålfælgen har, imens 114.3 angiver antallet af mm. der er mellem bolte overfor hinanden.

Reperationer på en Honda Civic 2016-2020

Honda Civic Affjedring / støddæmpereHonda Civic AirconditionHonda Civic Anhængertræk
Honda Civic BatteriHonda Civic BilplejeHonda Civic Bremser
Honda Civic Dæk & hjulHonda Civic DækopbevaringHonda Civic Elektrisk arbejde
Honda Civic FejlsøgningHonda Civic Firehjulsudmåling / Sporing af bilHonda Civic Fælge
Honda Civic GearkasseHonda Civic KoblingHonda Civic Lak- og malerarbejde
Honda Civic MotorHonda Civic OlieskiftHonda Civic Pladearbejde (buler m.m.)
Honda Civic RustarbejdeHonda Civic ServiceeftersynHonda Civic Skadesarbejde
Honda Civic Stenslag & rudeskiftHonda Civic StyretøjHonda Civic Syn & klargøring
Honda Civic Tandrem/kædekitHonda Civic UdstødningHonda Civic Undervognsbehandling