Ford Ka+ 2018-2020

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
1.2TiI484Benzin4M12 x 1.54x10837.5 - 47.5
1.5 TDCiI494Diesel4M12 x 1.54x10837.5 - 47.5
Motor Type: 1.2TiVærdi
MotorI4
Hestekræfter84
BrændstofBenzin
Antal bolte4
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål4x108
ET mål mellem37.5 - 47.5
Vi anbefaler Dækbutikken.dk - Klik her
Motor Type: 1.5 TDCiVærdi
MotorI4
Hestekræfter94
BrændstofDiesel
Antal bolte4
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål4x108
ET mål mellem37.5 - 47.5
Ford Ka+ 2018-2020

På den måde opdager du de rette fælge

Hastighedsgodkendelsen fortæller, hvor stærkt automobilen har lov til at fremføres med de monteret fælge. Det er derfor vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er beskrevet på gummiet, ikke er mindre end den maksimale hastighed automobilen må fremføres med. Din Ford Ka+ må altså ikke kunne køre med højere fart end dækket er lavet til.Afhængigt af, motor typen dit køretøj har, er der afvigelser på, hvor hurtigt den må fremføres med og dermed også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk burde være udstyret med.

Der findes rigtig mange variationer på info på fælge, man bør tage højde for, hvis man skal have nye eller brugte fælge på sit køretøj. Med en din bil er det vigtigt at du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du lægger en ordre på dem.

Når man bør montere brugte eller nye dæk på sit køretøj, bør man være opmærksom på, ikke blot at købe de første og bedste. Her skal man både henlede opmærksomheden på, hvad gummiet kan udfordres til, hvilken størrelse fælge man skal købe, samt hvor mange bolte der skal bruges i fælgen.

Hvilket krydsmål på din bil?

Krydsmålet angiver, målet mellem fra bolt til bolten på fælgen i din alufælge. På de fleste hjul er der et forskelligt antal bolte, og det er altså vigtigt, der er lige så mange monteringspunkter i stålfælgen, så hjulet kan monteres rigtigt. På det her køretøj hedder krydsmålet 4x108. Her angiver 4-tallet, hvor mange bolte alufælgen har, mens 108 beretter om hvor mange mm. som er mellem to bolte placeret diagonalt.

For at få dit køretøj til at være så sikker og optimalt som muligt, er det derfor essentielt at, du undersøger hjuldataene til enhver detalje, så du kan få sat de rette fælge på din slæde.

Det korrekte ET mål er afgørende

Under nogle omstændigheder kan man opleve, at alufælgen på bilen kommer til at ramme automobilens yderskærm. Det er ikke Det samme som, at dækket er for stort eller for bredt, det kan være et resulta af et u-korrekt ET mål. ET målet viser, afstanden fra bilens yderskærm, dækket sidder. Afhængigt af den motoren din Ford Ka+ har, er målene også forskellige. De ligger de mellem 37.5 - 47.5. Dog er det vigtigt, at man Følger anvisningerne, så man kommer udenom, at dækket kommer til at skrabe mod yderskærmen.

Reperationer på en Ford Ka+ 2018-2020

Ford Ka+ Affjedring / støddæmpereFord Ka+ AirconditionFord Ka+ Anhængertræk
Ford Ka+ BatteriFord Ka+ BilplejeFord Ka+ Bremser
Ford Ka+ Dæk & hjulFord Ka+ DækopbevaringFord Ka+ Elektrisk arbejde
Ford Ka+ FejlsøgningFord Ka+ Firehjulsudmåling / Sporing af bilFord Ka+ Fælge
Ford Ka+ GearkasseFord Ka+ KoblingFord Ka+ Lak- og malerarbejde
Ford Ka+ MotorFord Ka+ OlieskiftFord Ka+ Pladearbejde (buler m.m.)
Ford Ka+ RustarbejdeFord Ka+ ServiceeftersynFord Ka+ Skadesarbejde
Ford Ka+ Stenslag & rudeskiftFord Ka+ StyretøjFord Ka+ Syn & klargøring
Ford Ka+ Tandrem/kædekitFord Ka+ UdstødningFord Ka+ Undervognsbehandling