Ford Escape 2005-2007

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
Ford Escape 2005-2007

Hvis du ejer en Ford Escape fra 2005-2007, så er det vigtigt at have styr på hjuldataene. At kende disse oplysninger er afgørende, når det kommer til at købe nye dæk eller fælge til din bil. I denne omfattende guide vil vi dykke ned i hjuldataene for Ford Escape fra denne specifikke periode. For at starte med det grundlæggende, lad os tale om boltmønsteret på Ford Escape 2005-2007. Dette refererer til antallet af bolte og afstanden mellem dem på din bils hjul. Ford Escape fra denne periode har normalt et boltmønster på 5x114, 3. Dette betyder, at der er fem bolte på hver fælg og afstanden mellem hver bolt er 114, 3 millimeter. Når du skal vælge fælge til din Ford Escape, er det også vigtigt at kende den korrekte størrelse.

Standardfælgstørrelsen for Ford Escape 2005-2007 er normalt 16 tommer i diameter med en bredde på 6, 5 tommer. Det anbefales altid at holde dig inden for de anbefalede størrelser for at sikre optimal ydeevne og kørsel. Når det kommer til dækstørrelsen, kan du finde forskellige muligheder til din Ford Escape fra denne periode. Den mest almindelige dækstørrelse er normalt 235/70R16. Her angiver 235 dækkets bredde i millimeter, 70 angiver højden som en procentdel af bredden, og R16 angiver, at det er et radialdæk med en diameter på 16 tommer. Det er også vigtigt at nævne dæktrykket for din Ford Escape. Det anbefalede dæktryk kan variere afhængigt af forskellige faktorer, herunder belastning og kørselsforhold. For at finde det korrekte dæktryk til din bil, kan du konsultere bilens instruktionsbog eller tjekke mærkningen på indersiden af førerdøren.

Når du har styr på hjuldataene for din Ford Escape 2005-2007, er du godt rustet til at træffe informerede beslutninger om dine hjul og dæk. Uanset om du skal købe nye fælge eller udskifte dine dæk, vil kendskab til de korrekte specifikationer sikre, at du får den bedste ydeevne og sikkerhed fra din bil. Husk altid at konsultere en professionel mekaniker eller forhandler, hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere vejledning. De kan give dig specifikke anbefalinger baseret på dine behov og bilens individuelle egenskaber. Med den rette viden i bagagen kan du tage hånd om din Ford Escape med tillid og nyde kørslen på vejen.

Detaljeret forståelse af hjuldata på ford escape 2005-2007

Hjuldata er afgørende for at sikre den bedst mulige ydeevne og sikkerhed på din Ford Escape 2005-2007. Når du har en detaljeret forståelse af hjuldata, kan du træffe informerede beslutninger om dæk og fælge, der passer til din bil. Ford Escape 2005-2007 er udstyret med en række forskellige hjulstørrelser og specifikationer, der skal overvejes. Den mest almindelige hjulstørrelse til denne model er 16 tommer i diameter med en bredde på 7 tommer. Det anbefales at bruge dæk i størrelsen 235/70R16 på disse hjul. Det er også vigtigt at overveje indpresningen (ET) for dine fælge. ET-værdien angiver, hvor langt ind eller ud fælgen er placeret i forhold til navet på bilen.

For Ford Escape 2005-2007 ligger den typiske ET-værdi mellem 35 og 45. Hjulboltmønsteret er en anden vigtig faktor. Dette refererer til antallet af bolte og afstanden mellem dem på fælgene. Ford Escape 2005-2007 bruger normalt et fem-bolts mønster med en boltafstand på 114, 3 mm. Når du vælger dæk til din Ford Escape, bør du overveje vejgrebet, komforten og slidbanens levetid. Du kan finde mere specifik information om disse egenskaber i producentens anbefalinger eller ved at konsultere en ekspert. Det er vigtigt at bemærke, at ændringer i hjuldata kan påvirke bilens køreegenskaber og sikkerhed.

Hvis du overvejer at ændre hjulstørrelse eller fælge, bør du altid rådføre dig med en professionel for at sikre, at de nye komponenter er kompatible med din Ford Escape 2005-2007. Samlet set er en detaljeret forståelse af hjuldata på din Ford Escape 2005-2007 afgørende for at vælge de rigtige dæk og fælge til din bil. Ved at tage højde for hjulstørrelse, indpresning og boltmønster kan du opnå optimal ydeevne og sikkerhed. Husk altid at konsultere en ekspert, hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende dine hjuldata.

Forståelse af hjuldata: Her vil vi dykke ned i, hvad hjuldata er, og hvorfor det er vigtigt at have korrekte oplysninger om hjuldata for din ford escape 20052007. Vi vil dække koncepter som hjuldiameter, bredde, offset og boltmønster.

Forståelse af hjuldata: Her vil vi dykke ned i, hvad hjuldata er, og hvorfor det er vigtigt at have korrekte oplysninger om hjuldata for din Ford Escape 20052007. Vi vil dække koncepter som hjuldiameter, bredde, offset og boltmønster. Når vi taler om hjuldata, refererer vi til de specifikke målinger og dimensioner, der er afgørende for at vælge de rigtige hjul og dæk til din Ford Escape 20052007. Disse oplysninger er ikke kun vigtige for at sikre optimal ydeevne og sikkerhed, men også for at undgå potentielle problemer eller kompatibilitetsproblemer. Hjuldiameter er en af de mest grundlæggende målinger i hjuldata. Det henviser til den nøjagtige størrelse på hjulet, målt fra kant til kant. For din Ford Escape 20052007 kan du finde denne information i bilens instruktionsbog eller på selve dækket. At vælge et hjul med den rigtige diameter er afgørende for at sikre korrekt pasform og funktion.

Bredde er en anden vigtig faktor at overveje. Det refererer til bredden på hjulet fra kant til kant. Når du vælger et nyt sæt hjul til din Ford Escape 20052007, skal du sørge for at vælge en bredde, der passer til dine behov og præferencer samt bilens specifikationer. Offset er endnu en vigtig parameter inden for hjuldata. Det henviser til afstanden mellem hjulets midterlinje og monteringsfladen. Denne måling er afgørende for at sikre korrekt pasform og styreegenskaber. Det er vigtigt at vælge et hjul med den rigtige offset for at undgå problemer som vibrationer eller unøjagtig styring. Boltmønster er den sidste vigtige faktor at overveje inden for hjuldata.

Det refererer til antallet af bolte og afstanden mellem dem på din Ford Escape 20052007's hjulnav. Det er vigtigt at vælge et hjul med det rigtige boltmønster for at sikre korrekt montering og sikkerhed. At have korrekte oplysninger om hjuldata for din Ford Escape 20052007 er afgørende for at træffe det rigtige valg, når du køber nye hjul og dæk. Ved at forstå koncepterne om hjuldiameter, bredde, offset og boltmønster kan du være sikker på at få det bedste ud af din bil og samtidig sikre en optimal ydeevne og sikkerhed. Så sørg altid for at have de nøjagtige oplysninger om dine bilers hjuldata, før du foretager et køb.

Hvordan man aflæser hjuldata: Processen omkring aflæsning af hjuldata kan være kompliceret for mange bilentusiaster. Denne del vil give en trinvis vejledning til, hvordan man aflæser og forstår dataene korrekt.

Aflæsning af hjuldata kan virke som en udfordrende opgave for mange bilentusiaster. Der er dog ingen grund til bekymring, da denne trin-for-trin vejledning vil hjælpe dig med at aflæse og forstå hjuldataene korrekt. Så lad os dykke ned i processen og få dig godt rustet til at tackle denne opgave. Det første skridt i aflæsningen af hjuldata er at kende betydningen af de forskellige tal og bogstaver, der er angivet på dækket. Lad os starte med at se på dækmærkningen. Du vil bemærke, at der er en kombination af tal og bogstaver, der ser sådan ud: 205/55 R16. Det første tal, i dette tilfælde 205, henviser til dækbredden i millimeter. Det er vigtigt at vælge en passende bredde, der passer til din bil og kørestil.

Det næste tal, 55, repræsenterer forholdet mellem dækets højde og dets bredde. Det angives som en procentdel. Jo lavere tallet er, desto lavere er dækets profil. Det er vigtigt at vælge en passende profil for at opnå den ønskede kørekomfort og håndtering. Bogstavet R står for radialdæk, hvilket er den mest almindelige type dæk på markedet i dag. Radialdæk har ståltråde, der løber vinkelret på slidbanen og giver god stabilitet og trækkraft. Det sidste tal, i dette tilfælde 16, henviser til dækkets indvendige diameter i tommer. Det er vigtigt at vælge en passende diameter, der passer til fælgene på din bil.

Udover disse grundlæggende oplysninger kan der også være yderligere data angivet på dækket, såsom belastningsindeks og hastighedssymbol. Disse oplysninger er vigtige at tage hensyn til for at sikre, at dækkene kan håndtere bilens vægt og opnå den ønskede hastighed. Når du har aflæst og forstået hjuldataene korrekt, er det vigtigt at vælge de rigtige dæk og fælge til din bil. Du kan konsultere din bils manual eller kontakte en professionel for at få vejledning i denne proces. At kunne aflæse hjuldata er en vigtig færdighed for enhver bilentusiast. Ved at følge denne trin-for-trin vejledning vil du være i stand til at aflæse og forstå hjuldataene korrekt og træffe de rigtige valg, når det kommer til dine bils dæk og fælge. Så kom i gang med at lære og bliv en ekspert i aflæsning af hjuldata!.

Ford escape 2005-2007 hjulspecifikationer

Ford Escape 2005-2007 Hjulspecifikationer:Hvis du er en stolt ejer af en Ford Escape fra 2005-2007, så ved du sikkert allerede, hvor alsidig og pålidelig denne bil er. Men når det kommer til hjulspecifikationer, kan det være lidt forvirrende at finde den rigtige information. Men fortvivl ikke! Jeg er her for at guide dig gennem de vigtigste detaljer om hjulene på din Ford Escape. Lad os starte med størrelsen på hjulene. Standard størrelse for Ford Escape 2005-2007 er 16 tommer. Dette betyder, at diameteren på fælgen er 16 tommer, og dette vil have indflydelse på dækstørrelsen, som vi vil komme ind på senere. Det er vigtigt at bemærke, at nogle specielle udgaver af Ford Escape muligvis har forskellige hjulstørrelser, så det er altid bedst at dobbelttjekke din specifikke model.

Når det kommer til boltmønsteret for dine hjul, så har Ford Escape 2005-2007 et boltmønster på 5 x 114, 3 millimeter. Dette betyder, at der er fem bolthuller på fælgen og afstanden mellem dem er 114, 3 millimeter. Dette boltmønster er vigtigt at kende, når du skal købe eller skifte dine hjul. Nu hvor vi har diskuteret størrelsen og boltmønsteret, lad os tale om dækstørrelsen. Den anbefalede dækstørrelse for en Ford Escape 2005-2007 er 235/70R16. Dette betyder, at bredden på dækket er 235 millimeter, og forholdet mellem højde og bredde er 70. R'et angiver, at det er et radialdæk, hvilket er den mest almindelige type dæk i dag.

Og til sidst angiver 16 størrelsen på fælgen igen. Når du skal købe nye dæk til din Ford Escape, er det vigtigt at vælge dæk af høj kvalitet, der passer til dine kørselsbehov. Sørg for at tjekke mønsterdybden og sørge for, at dækkene har den rigtige belastnings- og hastighedskode til din bil. Nu hvor du har en bedre forståelse af hjulspecifikationerne for din Ford Escape 2005-2007, kan du være mere selvsikker, når du skal købe eller skifte dine hjul. Husk altid at konsultere din bils brugermanual eller kontakte en professionel mekaniker, hvis du er i tvivl om de specifikke detaljer for din model. Så kan du fortsætte med at nyde dine eventyr på vejene i din pålidelige Ford Escape!.

Standardhjul data og specifikationer: Denne sektion vil gå i dybden med de specifikke hjuldata for ford escape 20052007. Vi vil diskutere standardhjulets diameter, bredde, offset og boltmønster samt andre tekniske detaljer.

Når det kommer til Ford Escape 2005-2007, er det vigtigt at kende de specifikke hjuldata og specifikationer. Disse detaljer er afgørende for at sikre korrekt pasform og ydeevne af dine hjul. Lad os dykke ned i nogle af disse tekniske detaljer. Først og fremmest skal vi tale om diameteren af standardhjulet. Diameteren refererer til størrelsen på hjulet målt fra kant til kant. For Ford Escape 2005-2007 er standardhjulets diameter typisk 16 tommer. Det betyder, at hvis du skal udskifte dine hjul, skal du finde et sæt med en lignende diameter for at sikre en korrekt pasform. Næste vigtige parameter er bredden på hjulet. Bredden refererer til den målte afstand fra den ene side af hjulet til den anden side. For Ford Escape 2005-2007 er standardhjulets bredde normalt omkring 7 tommer.

Det er vigtigt at vælge hjul, der har en passende bredde for at sikre optimal ydeevne og stabilitet. En anden afgørende faktor er offsettet på hjulet. Offsettet henviser til afstanden mellem midten af hjulet og monteringsfladen, der fastgør hjulet til bilen. For Ford Escape 2005-2007 er standardoffsettet normalt +44 mm. Dette betyder, at monteringsfladen ligger lidt indad i forhold til midten af hjulet. Det er vigtigt at vælge hjul med det rigtige offset for at undgå problemer med dækklaring og køreegenskaber. Boltmønsteret er også en vigtig specifikation at være opmærksom på. Boltmønsteret henviser til antallet af bolte og afstanden mellem dem på hjulet. For Ford Escape 2005-2007 er standardboltmønsteret normalt 5x114, 3 mm. Dette betyder, at der er fem bolthuller på hjulet, der er placeret i en cirkel med en diameter på 114, 3 mm.

Det er afgørende at vælge hjul med det korrekte boltmønster for at sikre en sikker og stabil montering. Udover disse specifikke detaljer er der også andre tekniske detaljer, der kan være relevante for dine hjul. Dette kan omfatte navhullet diameter, centerboring og belastningskapacitet. Det er vigtigt at konsultere din bils manual eller kontakte en ekspert for at få præcise oplysninger om disse detaljer for din specifikke Ford Escape-model. At vide de korrekte hjuldata og specifikationer er afgørende, når du vælger nye hjul til din Ford Escape 2005-2007. Ved at vælge hjul med de rigtige dimensioner og tekniske detaljer kan du sikre en korrekt pasform, optimal ydeevne og sikkerhed på vejene. Sørg altid for at konsultere fagfolk eller bilfabrikantens anbefalinger for at træffe den bedste beslutning for dine hjulbehov.

Valg af reservedele og eftermarkedsprodukter: At finde de rigtige reservedele eller eftermarkedsprodukter baseret på hjuldata kan være udfordrende. Her vil vi give tips og anbefalinger til at vælge de bedste produkter, der passer til dine specifikke behov.

At finde de rigtige reservedele eller eftermarkedsprodukter til din bil kan være en udfordring, især når det kommer til hjuldata. Men fortvivl ikke! Vi er her for at give dig tips og anbefalinger til at vælge de bedste produkter, der passer til dine specifikke behov. Når du skal vælge reservedele eller eftermarkedsprodukter baseret på hjuldata, er det vigtigt at have nogle grundlæggende oplysninger om dine hjul. Du bør kende størrelsen på dine dæk, fælgens diameter og boltemønsteret. Disse oplysninger vil hjælpe dig med at finde de rigtige produkter, der passer perfekt til dine hjul. Når det kommer til valg af dæk, skal du overveje dit kørestil, vejforholdene og årstiden. Hvis du kører meget sportsligt, kan et sæt højtydende dæk være det bedste valg for dig.

Hvis du derimod kører mest i byen og søger komfort og lavt støjniveau, kan et sæt komfortdæk være mere velegnet. Når det kommer til fælge, er der mange forskellige stilarter og designs at vælge imellem. Det er vigtigt at finde fælge, der passer til din bils stil og personlighed. Du kan vælge mellem forskellige materialer som aluminium eller stål, samt forskellige størrelser og farver. Når du har fundet de rigtige dæk og fælge, er det også vigtigt at vælge de rigtige eftermarkedsprodukter til vedligeholdelse og forbedring af dine hjul. Dette kan omfatte ting som dækspray til rengøring og beskyttelse af dine dæk, fælgrens til at fjerne snavs og bremsestøv fra fælgene, og fælglåse for at forhindre tyveri af dine værdifulde fælge. Husk altid at vælge produkter af høj kvalitet fra pålidelige producenter.

Kvaliteten af ​​dine reservedele og eftermarkedsprodukter vil have en direkte indvirkning på din bils ydeevne og sikkerhed. Så sørg for at gøre din research og læse anmeldelser, før du træffer dit endelige valg. Vi håber, at disse tips og anbefalinger vil hjælpe dig med at vælge de bedste reservedele og eftermarkedsprodukter baseret på hjuldata til din bil. Husk altid at være opmærksom på dine specifikke behov og sørg for at få professionel rådgivning, hvis du er i tvivl. God fornøjelse med dit valg!.

Fejlfinding og vedligeholdelse af ford escape 2005-2007 hjul

Når du ejer en Ford Escape fra 2005-2007, er det vigtigt at være opmærksom på vedligeholdelsen af hjulene. Hjulene er en afgørende del af din bil, da de er den direkte forbindelse mellem dig og vejen. Derfor er det afgørende at sikre, at dine hjul er i god stand og fungerer optimalt. En af de mest almindelige problemer, der kan opstå med hjulene på din Ford Escape, er slidtage. Over tid kan dækkene slides ned og miste deres greb på vejen. Det kan føre til dårlig håndtering og reduceret sikkerhed under kørsel. Derfor bør du regelmæssigt kontrollere dækmønsteret for at sikre, at det ikke er for slidt.

En anden ting, du skal være opmærksom på, er dæktrykket. Ukorrekt dæktryk kan påvirke bilens ydeevne og brændstofeffektivitet. For lavt dæktryk kan føre til øget rullemodstand og forhøjet brændstofforbrug. Derfor bør du jævnligt tjekke dæktrykket og sørge for, at det ligger inden for producentens anbefalinger. Hvis du oplever vibrationer eller ubalance i bilen under kørsel, kan det være et tegn på ubalancerede hjul. Dette kan skyldes, at vægten ikke er jævnt fordelt rundt om hjulet. I sådanne tilfælde bør du få balanceret hjulene for at sikre en jævn og behagelig kørsel.

Endelig er det vigtigt at være opmærksom på dækkets alder. Dæk har en begrænset levetid, og de kan blive for gamle til at bruge, selvom der stadig er masser af mønster tilbage. Det anbefales generelt at udskifte dækene efter 6-10 år, afhængigt af deres tilstand og brug. Vedligeholdelse af hjulene på din Ford Escape er afgørende for din sikkerhed og bilens ydeevne. Derfor bør du regelmæssigt inspicere og vedligeholde dine hjul for at sikre, at de fungerer optimalt. Hvis du er i tvivl om noget eller har problemer med dine hjul, anbefales det altid at søge professionel assistance fra en mekaniker eller autoværksted. Sørg for at tage hånd om dine hjul, så de kan tage hånd om dig på vejen!.

Almindelige problemer med hjulet: Fra slidte dæk til forkert justerede hjul, vil vi dække de mest almindelige problemer, du kan støde på med dine ford escape 20052007 hjul og hvordan man løser dem.

Almindelige problemer med hjulet: Fra slidte dæk til forkert justerede hjul, vil vi dække de mest almindelige problemer, du kan støde på med dine Ford Escape 20052007 hjul og hvordan man løser dem. Når det kommer til biler, er hjulene en af ​​de vigtigste komponenter. De holder dig i kontakt med vejen og giver dig mulighed for at bevæge dig fremad. Men som med enhver anden del af bilen kan der opstå problemer med hjulene, der kræver opmærksomhed og vedligeholdelse. Et af de mest almindelige problemer, du kan støde på, er slidte dæk. Dækkene er det eneste punkt af kontakt mellem din Ford Escape 20052007 og vejen, så det er vigtigt at sikre, at de er i god stand. Slidte dæk kan føre til dårlig vejgreb, nedsat bremseevne og endda øget risiko for uheld. Det er vigtigt at kontrollere dækmønsteret regelmæssigt og sørge for at udskifte slidte dæk så hurtigt som muligt. Et andet problem, der kan opstå med dine hjul, er forkert justering.

Hvis dine hjul ikke er korrekt justeret, kan det føre til ujævn slid på dækkene samt øget brændstofforbrug. Du kan muligvis bemærke vibrationer eller trækning i rattet, når du kører bilen. For at løse dette problem skal du få foretaget en hjuljustering af en professionel mekaniker. Dette vil sikre, at dine hjul er korrekt justeret og forlænge levetiden på dine dæk. Et tredje almindeligt problem med hjulene er punkteringer eller lækager. Dette kan ske som følge af nagle, skruer eller andre genstande, der bliver indlejret i dækkene. Hvis du oplever en punktering, skal du hurtigt få repareret eller udskiftet dækket. Det anbefales også at kontrollere dæktrykket regelmæssigt for at undgå lækager. Endelig kan hjulene blive beskadiget som følge af kørsel over bump, huller eller andre forhindringer på vejen.

Dette kan resultere i buler, revner eller endda brud på fælgene. Hvis du bemærker tegn på skade på dine hjul, bør du straks få dem tjekket af en professionel mekaniker og eventuelt udskifte dem. For at opsummere er der flere almindelige problemer, du kan opleve med dine Ford Escape 20052007 hjul. Slidte dæk, forkert justering, punkteringer og skader er blot nogle af de udfordringer, der kan opstå. Det er vigtigt at være opmærksom på disse problemer og tage passende handling for at sikre din sikkerhed på vejen. Ved at kontrollere og vedligeholde dine hjul regelmæssigt kan du undgå potentielle problemer og nyde en sikker og problemfri køreoplevelse.

Vedligeholdelsestips: At holde dine hjul i topform er nøglen til en sikker og behagelig køretur. I denne del giver vi dig nogle praktiske vedligeholdelsestips til at sikre, at dine hjul altid er i den bedste stand.

At holde dine hjul i topform er afgørende for en sikker og komfortabel køretur. Men vedligeholdelse af hjulene kan virke som en besværlig opgave. Frygt ikke! Vi har nogle praktiske vedligeholdelsestips til dig, der vil sikre, at dine hjul altid er i den bedste stand. Først og fremmest er det vigtigt at kontrollere dækkets lufttryk regelmæssigt. Et korrekt lufttryk er afgørende for både ydeevne og sikkerhed. For lavt lufttryk kan føre til dårlig brændstoføkonomi, øget slid på dækket og endda risikoen for en punktering. Derfor bør du regelmæssigt tjekke dækkets lufttryk og justere det efter behov. Derudover er det vigtigt at kontrollere dækmønsteret. Dette mønster er designet til at give vejgreb under forskellige vejrforhold.

Hvis dækmønsteret er slidt ned, vil dine hjul have dårligere vejgreb, især på våde veje. Så sørg for at kontrollere dækmønsteret jævnligt og udskift dine dæk, når de bliver for slidte. En anden vigtig del af hjulvedligeholdelse er at kontrollere dækkets kondition. Tjek regelmæssigt for buler, revner eller andre synlige skader på dækket. Disse skader kan påvirke dækkets integritet og føre til farlige situationer under kørsel. Hvis du opdager nogen skader, bør du straks få dem repareret eller udskifte dækket. For at forlænge levetiden på dine hjul er det også vigtigt at udføre regelmæssig rotations- og afbalanceringsprocedure. Dette sikrer, at dækkene slides jævnt og forhindrer unødvendigt slid på bestemte områder. Hjulrotation og afbalancering bør udføres efter bilproducentens anbefalinger eller som anbefalet af en professionel mekaniker.

Endelig skal du ikke glemme at kontrollere din reservehjul. Det er vigtigt, at reservehjulet er i god stand og har korrekt lufttryk. Du ønsker ikke at stå fast med et fladt reservehjul i tilfælde af en punktering. Vedligeholdelse af dine hjul behøver ikke være kompliceret. Ved at følge disse praktiske tips kan du sikre, at dine hjul altid er i den bedste stand. Så tag dig tid til at pleje dine hjul regelmæssigt, og nyd en sikker og behagelig køretur hver gang.

Reperationer på en Ford Escape 2005-2007

Ford Escape Affjedring / støddæmpereFord Escape AirconditionFord Escape Anhængertræk
Ford Escape BatteriFord Escape BilplejeFord Escape Bremser
Ford Escape Dæk & hjulFord Escape DækopbevaringFord Escape Elektrisk arbejde
Ford Escape FejlsøgningFord Escape Firehjulsudmåling / Sporing af bilFord Escape Fælge
Ford Escape GearkasseFord Escape KoblingFord Escape Lak- og malerarbejde
Ford Escape MotorFord Escape OlieskiftFord Escape Pladearbejde (buler m.m.)
Ford Escape RustarbejdeFord Escape ServiceeftersynFord Escape Skadesarbejde
Ford Escape Stenslag & rudeskiftFord Escape StyretøjFord Escape Syn & klargøring
Ford Escape Tandrem/kædekitFord Escape UdstødningFord Escape Undervognsbehandling