Fiat Talento 1984-1994

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
1.9DI468Diesel5M14 x 1.55x11865 - 68
Vi anbefaler at du køber dæk og fælge hos Dækbutikken.dk - besøg dem her
2.0iI4107Benzin5M14 x 1.55x11865 - 68
Motor Type: 1.9DVærdi
MotorI4
Hestekræfter68
BrændstofDiesel
Antal bolte5
Bolt størrelseM14 x 1.5
Krydsmål5x118
ET mål mellem65 - 68
Vi anbefaler Dækbutikken.dk - Klik her
Motor Type: 2.0iVærdi
MotorI4
Hestekræfter107
BrændstofBenzin
Antal bolte5
Bolt størrelseM14 x 1.5
Krydsmål5x118
ET mål mellem65 - 68
Fiat Talento 1984-1994

Ved montering af brugte eller nye dæk på sit køretøj, er det vigtigt at være opmærksom på, ikke blot at handle de første og de bedste. man skal både være opmærksom på, hvad gummiet kan udfordres til, størrelsen på de fælge man bør investere i, endvidere hvor mange bolte der skal anvendes i hjulet.

På den måde finder du de rigtige dæk

Hastighedsgodkendelsen fortæller, hvor stærkt køretøjet må køre med de påsatte fælge. Det er derfor vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er beskrevet på gummiet, ikke bliver mindre end den maksimale hastighed bilen må fremføres med. Dit køretøj må altså ikke køre hurtigere end dækket er fremstillet til.Afhængigt af, motor typen din bil har, kan der være afvigelser på, hvor hurtigt den kan køre og hermed også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk bør have.

Der er mange variationer på hjuldata, man alle skal tag med i beregninger, hvis man skal have brugte stålfælge til sin slæde. Med en din bil er det vigtigt at du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du investerer i dem.

Det rigtige ET mål er meget afgørende

Under nogle omstændigheder kan man opleve, at alufælgen på køretøjet vil komme til at påfører bilens skærm kant. Det er ikke Det samme som, at hjulet ikke passer, men kan være et resulta af et afvigende ET mål. ET målet beretter om, hvor langt væk fra automobilens skærmkant, hjulet er placeret. Afhængigt af den motoren din Fiat Talento har, er ET-målene også forskellige. Helt overordnet er de mellem 50 - 50. Dog er det vigtigt, at du retter sig efter ET målet, så man undgår, at fælgen kommer til at berører skærmkanten.

Hvilket krydsmål på din bil?

Krydsmålet oplyser om, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i din alufælge. På mange dæk er der et forskelligt antal bolte, og det er altså vigtigt, der er lige så mange huller i hjulet, så hjulet kan påsættes rigtigt. På det her køretøj hedder krydsmålet 5x114.3. Her angiver 5-tallet, hvor mange bolte fælgen har, mens 114.3 angiver hvor mange mm. der er mellem to bolte overfor hinanden.

Med henblik på at få dit køretøj til at køre så perfekt og optimalt som muligt, er det derfor essentielt at, du undersøger hjuldataene til enhver detalje, således at du kan få monteret de helt rette alufælge på din automobil.