Fiat Strada 1996-2003

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
Fiat Strada 1996-2003

Med henblik på at få din Fiat Strada til at være så perfekt og optimalt som muligt, er det derfor vigtigt at, du researcher hjuldataene til punkt og prikke, således at du kan få sat de rette fælge på din slæde.

Hvilket krydsmål på dit køretøj?

Krydsmålet angiver, afstanden mellem fra bolt til bolten på fælgen i din fælge. På mange hjul er der et forskelligt antal bolte, og det er derfor vigtigt, der er lige så stort antal huller i alufælgen, så alufælgen kan monteres korrekt. På dette køretøj hedder krydsmålet 4x98. Her angiver 4-tallet, antallet af bolte hjulet har, imens 98 angiver antallet af mm. som er mellem to bolte overfor hinanden.

Sådan opdager du de korrekte hjul

Der er rigtig mange variationer på info på fælge, man alle bør tag med i beregninger, hvis overvejer nye fælge til sit køretøj. Med en dit køretøj er det vigtigt du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du bestiller dem.

Hastighedsgodkendelsen indikerer, hvor stærkt automobilen må køre med de monteret fælge. Det er altså vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er angivet på dækket, ikke er mindre end den maksimale hastighed bilen må fremføres med. Dit køretøj må altså ikke kunne køre hurtigere end dækket er fremstillet til.Afhængigt af, hvilken motor dit køretøj har, kan der være afvigelser på, hvor stærkt den kan køre og hermed også den hastighedsgodkendelse dine dæk burde være udstyret med.

Ved montering af brugte eller nye dæk på sit køretøj, er det vigtigt at være obs på, ikke kun at investere i de første og de bedste. man skal både være opmærksom på, hvad dækket kan udfordres til, størrelsen på de fælge man ønsker at investere i, endvidere antallet af bolte der skal bruges i hjulet.

Det rigtige ET mål er meget afgørende

I nogle tilfælde kan man opleve, at fælgen på bilen kommer til at påfører bilens skærm kant. Dette er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at dækket er for stort eller for bredt, men kan være et resulta af et forkert ET mål. målet viser, afstanden fra køretøjets yderskærm, stålfælgen er placeret. Afhængigt af hvilken motor typen din bil har, er ET-numrene også afvigende. De ligger de mellem 34 - 34. Det er vigtigt, at man retter sig efter ET målet, så man undgår, at dækket kommer til at skrabe mod skærmen.